Kitty il facuse sa iubeasca Artemis

” Venit in concediu pentru prima data in Romania desi nu cunostea pe nimeni a ales totusi sa cunoasca tara noastra, frumusetile ei, locurile si in special romancele despre care auzise ca sunt foarte frumoase. Bineinteles ca era dotat cu tot felul de aplicatii pe telefon care erau menite sa-l ajute sa se descurce mult mai usor in marele Bucuresti.

Prima vizita a facut-o in Centrul Vechi al Capitalei, un loc magic ce-i bucura ochii, dupa toata plimbarea lui s-a oprit intr-un Pub pentru a cunoaste mai bine lumea Bucurestiului. L-au incantat femeile frumoase si atragatoare, nu ca ar fi fost el un mare Don Juan insa iubea femeile si i se pareau cele mai frumoase fiinte de pe Pamant. Iar faptul ca era burlac ii usura si mai mult calea de a ajunge la ele.

Privirile in Pub au fost intense din partea lui pentru majoritatea femeilor ce intrau acolo, insa isi dadu seama ca ele nu pot fi cucerite atat de usor. Se gandea la un moment dat ca ar putea exista un mod anume de a intra in vorba cu una dintre ele ca mai apoi sa fie acceptat. Era ca un fel de dans la pinguinilor insa scopul nu era sa ramana cu ea pentru totdeauna… sau cine stie.

Cumva isi dadea seama ca nu e chiar usor sa cuceresti o romanca asa ca se daduse batut inca de la prima incercare, cand scosese telefonul mobil si cauta erotic massage saloon bucharest, bineinteles ca gasise cel mai renumit Salon pentru masaj erotic din Bucuresti. Artemis avea sa-i satisfaca toate curiozitatile in materie de femei (romance). Intrand pe site a cunoscut si fetele de acolo. Insa el din atatea fete frumoase cu corpul parca scluptat a ales doar una, pe nume Kitty, ce parca il vrajise intru totul.

Intr-adevar putea alege si 3 maseuze daca isi dorea insa daca la inceput ar fi facut asta , acum dupa ce a vazut-o pe Kitty a vrut-o doar pe ea. Astfel a vizitat-o in fiecare seara inca de atunci, bucurandu-se de masajul ei la salon sau hotel. Simtea cumva ca poate pentru ea ajunsese in Romania , pentru minunatele ei masaje pline de fantezii si dorinte. Ii placuse nespus de mult tot Bucurestiul insa cel mai mult ii placuse Artemis, pentru ca acolo o cunoscuse pe ea!

Incet incepuse sa o cunoasca tot mai bine, stia cand era suparata, ingandurata sau vesela desi ea incerca din rasputeri sa ascunda asta iar meseria si-o facea intotdeauna perfect. Nu indraznise sa ceara vreo data un masaj erotic in care ea sa fie nud, ii era tare frica ca nu va reusi sa-si stapaneasca dorintele. Avea impresia ca o iubeste din tot sufletul si ca ar vrea sa o duca departe in tara lui, sa o faca cea mai fericita. Doar gandul ca va face si la altcineva masaj il facea sa devina gelos. Ar fi vrut sa fie doar a lui iar intr-o zi isi facuse curaj si o intreba “- ai veni cu mine in lume?” ea ii zambi subtil si ii spusese “- daca ai sti cati mi-au propus asta……. stai linistit nu ma iubesti, imi fac eu bine meseria, doar atat” …. Bineinteles ca el muti la vorbele ei insa ii spuse:  “- daca plec si cand ajung acasa inca ma mai gandesc la tine si sufar, atunci o sa fugi cu mine in lume?” Ea se uita la el cu ochii ei jucausi “- atunci da! o sa fugim amandoi unde vrei tu”

Plecarea din Bucuresti fusese grea, mai ales pentru ca stia ca nu o va mai vedea pe Kitty, fata cu mainile magice, cu miscarile tandre, cu ochii jucausi si corpul scluptat. Insa nu se putea opri in loc acum dar nici nu plecase fara a-si lua ramas bun de la ea, asa ca pleca nu inainte sa-i spuna “- daca ma intorc, inseamna ca te voi iubi pentru totdeauna”

Zilele trecuse , apoi saptamani, anii…. el nu se intorsese. Stia ca nu va mai veni, nu o iubise pe ea, iubise Artemis si magicul masaj erotic oferit de el ….. ”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *