Eu am ales un carucior 3 in 1

Imi aduc aminte cu drag de perioada sarcinii, cand ma treceau zeci de emotii si trairi. Cum zi si noapte stateam cu ochii in calculator dupa toate informatiile necesare despre sarcina dar si despre produsele de care aveam nevoie. Imi amintesc cu drag cum aproape zilnic intram online pe site-ul Babyplus.ro si admiram toate modelele de carucioare care mai de care mai sofisticate si mai frumoase. Pe langa astea priveam cu drag produsele pentru masa, pentru camera copilului, pentru igiena si multe altele. Cred ca in atatea luni de sarcina am reusit sa vad absolut toate produsele aflate pe site si asta nu doar o data ci de mai multe ori.
Cand m-am decis sa cumpar carucior pentru ca se apropia termenul a fost poate cea mai dificila decizie, pentru ca nu stiam exact ce model vreau (toate imi placeau). Am intrebat in stanga si in dreapta ce ar fi mai avantajos si mai practic. Imi aduc aminte ca analizam toate carucioarele de pe strada pentru a ma decide intr-un final ce vreau sa cumpar. Am ales un carucior 3 in 1 si s-a dovedit a fi cel mai practic pentru ca avea landou, scoica si se facea si sport.

Pe langa aceste 3 moduri de al folosi a venit cu gentuta inclusa, husa pentru landou, scoica dar si pentru picioare la cel sport. Landoul a fost practic pana la varsta de 3 luni cand deja Mario crescuse si nu mai incapea in el. Apoi am folosit scoica ce se putea pune direct pe carucior sau se putea folosi foarte bine si ca scaun de masina legat cu centura de siguranta, eu insa l-am folosit foarte mult si in casa, mai ales atunci cand imi doream sa fac cate ceva in casa si vroiam sa il stiu pe Mario in siguranta. Cand Mario a mai crescut am montat sistemul sport, foarte usor de montat iar caruciorul era usor de manevrat. Noi am folosit caruciorul sport pana la varsta de 1 an jumate cand am considerat ca e timpul sa renuntam la carucior pentru a invata mai repede cum e cu mersul pe jos.
Daca ar fi sa ma intrebati pe mine in materie de carucior, as spune ca cel 3 in 1 e cel mai practic pentru ca nu esti nevoita sa cumperi separat tot ceea ce intr-un final ai nevoie.
P.S. Cu acest articol poate vin in ajutorul unei viitoare mamici 🙂

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *