Horoscopul copilului- sagetator

Mi s-a intamplat de multe ori sa ma trezesc dimineata si primul lucru pe care il fac e sa ascult horoscopul la televizor sau radio desi ca majoritatea dintre noi cand ascult horoscopul pentru ziua respectiva si e de bine atunci cred in el insa cand e de rau clar nu cred 🙂 . E drept ca ma influenteaza intr-o oarecare masura insa nu e un factor foarte important in existenta mea.
De curand am gasit pe net un site cu horoscop pentru copii , ceea ce m-a amuzat la inceput insa citindu-l mi-am dat seama ca in mare parte il descrie bine pe piticul meu care e ca focul de la un timp, de altfel focul este element reprezentativ pentru zodia lui care e sagetator.
Din ce am citit mi-am dat seama ca va fi genul de om ce va vedea ce e mai bine in persoanele de langa el si va incerca intotdeauna sa se puna si in pielea altuia. Este omul foarte optimist caruia ii place sa aiba solutii pentru toate problemele indiferent ca sunt ale lui sau nu  (la fel ca mama lui :)) ).
E adevarat ca inca de acum sta “prost” cu nervii, defapt e la stadiul cand vrea sa-si impuna punctul de vedere facand crizele tipice copiilor mici ( la care eu trebuie sa am mare rabdare, desi in sinea mea ma simt terminata). Copilul sagetator este nerabdator si nervos, insa ii place sa fie laudat, sa ajute pe altii. In schimb nu-i va placea sa faca promisiuni , nici acum nu-i place daca il pun sa promita ceva se enerveaza (probabil pentru faptul ca indraznesc :)) ). Nu-i va placea sa-i pui sinceritatea la indoiala si nici sa stea prea mult in acelasi loc (la fel suntem si noi, parintii lui) .
Cand ma gandesc la semnele reprezentative zodiei lui , cainele si calul , ma duc cu gandul ca va fi un bun prieten, un om fascinant, inteligent si puternic pe care te poti baza la orice ora din zi sau noapte si asta ma bucura.

Ar trebui sa intrati si voi sa cititi ce spune fiecare zodie despre copilul dumneavoastra, e chiar interesant.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *