Cum sa faci bani cu Sheinside

Pentru bloggeritele noi care isi doresc sa faca un ban in plus fara prea mare efort….azi va vin in ajutor cu un mic secret numit Sheinside. Probabil ati mai dat de acest magazin online cu haine pentru femei insa nu ati stiut exact cum si de ce unele bloggerite lucreaza si posteaza pentru acest magazin tot felul de noutati sau reclame cu oferte.

  E foarte simplu, nu trebuie decat sa te inscrii si sa postezi noutati pe blog, reclamele sunt platite in functie de cerinte 10-15 $. Bineinteles ca ele pot fi respinse sau acceptate. Banii ti se vor trimite automat in paypal in data de 20 a lunii respective daca ai atins minimum de 50 $.
Personal impartasesc aceasta experienta cu voi si pot spune ca sunt foarte seriosi, am scos banii o singura data pana acum, fara probleme. In 20 urmand a doua plata. Uitati dovada mai jos

Pentru a atrage cat mai multe cititoare,  viitoare posibile cliente nu trebuie decat sa scri un articolul  cat mai atractiv si sa alegi piesele vestimentare care ti se par cele mai populare.
Pentru a putea beneficia de Sheinside publish program trebuie sa va inscrieti la acest LINK. E foarte simplu, nu aveti nimic de pierdut si nu investiti nici macar 1 leu in toata afacerea in schimb aveti doar de castigat.
Va doresc din suflet MULT SUCCES!!!!

Comments

comments

3 thoughts on “Cum sa faci bani cu Sheinside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *