AVBS imi ofera o suma mare de bani pentru vacanta!

Aproape in fiecare an cand vine vorba de placerile personale si aici ma refer la vacanta, o amanam pe mai tarziu. O data vrem sa schimbam masina, apoi luam mobila, apoi se mai iveste ceva si tot nu ajungem sa cumparam niste bilete de vacanta. Iar spre sfarsitul verii intotdeauna regretam. Si am zis pana aici! Nu am o viata sa o muncesc ca sa fac case si averi ci si pentru a ne simti bine, omul care munceste in fiecare zi a anului chiar are nevoie de pauza si relaxare in cel mai placut mod! Iar pentru mine relaxarea inseamna vacanta.

Pentru mine gandul la credit m-a ingrozit intotdeauna, am ales alte moduri pentru a-mi rezolva problemele si asta pentru ca nimeni nu-mi oferea siguranta ca nu voi fi insealata. Asta pana la AVBS Credit ! Infiintata in 2007 , brokerii AVBS muncesc pentru a oferi cele mai bune soluti de finantare si refinantare, AVBS lucreaza in parteneriat cu importante institutii bancare si non-bancare din Romania, astfel alegand ceea ce e mai potrivit pentru fiecare in parte.
Anul acesta aleg un credit nevoi personale si asta pentru a putea avea acea vacanta de vis impreuna cu familia mea, astfel am de unde sa imprumut o suma importanta de bani pentru a ne simti bine. Probabil sunt multi cititori ce vor spune ” cum sa imprumuti pentru vacanta?” ei bine pentru aceea am un raspuns : ” si propia noastra persoana merita un rasfat si un sacrificiu.” Creditul poate varia, de la perioada de 6 luni la 60 de luni iar bani primiti pot fi de la 630 lei pana la 88.000 lei asta in functie de venit, iar dobanda poate fi variabila sau fixa.

       Astfel cu ajutorul firmei de brokeraj AVBS pot respecta cu sfintenie vorbele lui Dalai Lama ca bine zice ca in fiecare an sa mergi intr-un loc unde nu ai fost niciodata.
       In plus pentru usurinta clientilor, firma de brokeraj a lansat Aplicatia AVBS Credit , aplicatie ce este disponibila numai pe smartphon-urile Android si iOS. Cu ajutorul aplicatiei puteti aplica pentru un credit direct de pe telefonul mobil. Aplicatia este gratuita , iar cand aplicati pentru credit bagati codul unic 0001 si gata! Totul este gratuit!
      Marea suma de bani oferita prin imprumut de la AVBS cu siguranta nu va avea comisioane ascunse cum se intampla in desele cazuri de la noi si o veste si mai buna este ca firma de brokeraj nu percepe un comision pentru ajutorul oferit si asta pentru ca ea este deja platita de bancile pentru care lucreaza. Astfel e mult mai usor pentru a gasi creditul perfect pentru nevoile noastre fara a umba personal pe la toate bancile.
     Deja ma si vad impreuna cu familia cu un pahar mare de fresh langa sezlong stand la plaja si bucurandu-ma de vacanta si soare fara a mai avea pareri de rau ca nici anul acesta nu m-am bucurat de vacanta.
      Sper ca v-am convins ca AVBS Credit este avantajoasa pentru nevoile noastre, credite de nevoi personale, refinantare, credite ipotecare, prima casa, card credit si credit IMM pe toate le puteti rezolva cu usurinta fara prea mari batai de cap.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *