Alege-i pe cei mai buni pentru firma ta

Daca te gandesti de mult la o afacere profitabila, sau cel putin asa ar trebui sa fie pentru a avea succes. Ai fondurile necesare… atunci nu mai este decat un pas pana a pune planul in aplicare si sa dea norocul sa fie intr-un ceas bun, afacerea sa fie de bun augur asa cum ti-ai dorit.
Nu e greu sa infiintezi o firma, trebuie doar sa alegi forma juridica care sa se potriveasca cu profilul afacerii pe care vrei sa o deschizi (S.R.L, S.A, S.N.C, S.C.S, S.C.A). Apoi cauti denumirea cea mai potrivita pentru firma pe care vrei sa o deschiiz, trebuie sa te decizi bine pentru ca schimbarea de nume a firmei pe care o vei face dupa e contra cost. Alegi obiectul principal de activitate si stabilesti un sediu social. Firma va avea nevoie de un administrator, deschizi un cont in care depui capitalul social al firmei care difera in functie de profilul ales pentru afacere. Se depune un dosar de inregistrare la Registrul Comertului , comanzi stampile si cel mai important dupa toate astea ai nevoie de un contabil (pasii infiintarii firmei sunt pe scurt)                   Pentru mine contabilitatea reprezinta cel  mai important punct al unei afaceri si pentru asta recomand cu incredere servicii de audit financiar oferit de Rmaudit. Cu o experienta in contabilitate de peste 10 ani  Rmaudit vine cu solutii inteligente de consultanta fiscala si financiara. R&M audit-Contabilitate este certificata de Camera Auditorilor Financiari din Romania, Camera Consultantilor Fiscali si de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati  din Romania.

R&M audit a fost infiintata pentru a veni in ajutorul vostru, pentru a va consilia in timpul intregului proces economic, ajutandu-va sa va atingeti obiectivele propuse la cel mai mare profit. Este printrele cele mai mari firme de contabilitate din Bucuresti, cu renume si o experienta ce-si spune cunvantul avand ca si clienti peste 200 de companii cu 300 de puncte de lucru.
Dupa ce totul este gata si aprobarile sunt primite alaturi de R&M audit puteti pleca in siguranta la drum in noua voastra afacere.
Scriind despre inceperea unei afaceri sau pur si simplu schimbarea contabilului vechi ce nu prezenta seriozitate si profesionalim, parca mi-a venit “pofta” de o propie afacere cat de mica ar fi important e sa aiba profit. Insa din pacate nu stiu o firma cu un renume atat de mare cum e R&M audit ce are sediul in Bucuresti. Asa ca dragi bucuresteni cu afaceri sau novici in afaceri profitati ca aveti o astfel de oportunitate la voi in oras si apelati la cei mai buni.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *