Visez la o casa de lemn

Am fost de foarte multe ori in zona Cheile Bicazului, Lacul Rosu, insa ultima oara cand am mers am vazut pe drumul dintre Piatra Neamt si Targul Neamt poate cea mai frumoasa casa de lemn. Nu mi-a luat mult sa-mi doresc si eu una la fel, nu neaparat modelul insa faptul ca e din lemn ii da un aer mai aparte, le ador si cand va fi sa ne facem si noi o casa  sigur va fi din lemn.
Inca de atunci am inceput sa ma documentez si sa caut cele mai bune proiecte la cel mai bun pret. Pe toate site-urile pe care am cautat doar unul a reusit sa-mi atraga atentia, acesta este www.case-din-lemn.eu . Am ales acest site pentru ca ofera serviciile de care am nevoie. Ne-am decis ca panourile solare sunt cea mai buna optiune, e adevarat ca sunt mai scumpe insa investesti o singura data si atat. Tot ei se ocupa si de instalatiile sanitare si termice. Inca nu am decis daca o vreau in totalitate din lemn, aici ma refer la fatada insa stiu sigur ca vreau cat mai multe detalii interioare si exterioare din lemn.

Pentru cine nu stie inca o casa din lemn e mai ieftina ca si o casa facute din alte materiale, are o izolare fonica superioara , un lemn uscat este un bun izolator al suntetului. Izolarea termica este superioara, umiditatea este echilibrata in casa . Bineinteles ca lemnul are o rezistenta mult mai mare la cutremur, pentru ca e flexibil. Durata unei structuri de lemn este una indelungata, se stie faptul ca in Romania cea mai veche structura care are peste 400 de ani. Bineinteles ca lemnul trebuie tratat adecvat pentru a rezista in timp.
Uitati aici o sectiune dintr-o casa de lemn pentru a intelege mai exact cum este realizata

           Nu stiu daca am reusit sa va convig insa stiu sigur ca aceasta casa e ceea ce-mi doresc pentru familia mea.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *