Tu ce cort alegi?

         C-am de fiecare data cand vad corturi de vanzare ma opresc sa ma minunez de ele, pentru ca in ultimi ani au aparut fel si fel de modele deosebite de corturi ce imi iau ochii. E adevarat ca doar visez la ele si asta nu pentru ca nu imi permit unul ci pentru ca nu as avea unde sa-l montez, visul meu nerealizat fiind o casuta cu gradina, momentan stand la bloc.
        Bineinteles ca nu ma refer la corturile de camping ci la cele de gradina. Imi plac si acelea mai ales cele mari si spatioase, insa nu-mi place sa merg cu cortul deloc, iubesc iesitul in aer liber insa nu-mi place deloc sa raman acolo peste noapte. Mi se pare foarte incomod sa dormi pe jos, fie ea si saltea in aer liber cand noaptea intotdeauna e mai racoare. In schimb cele de gradina le ador, ma si vad asezata pe o canapea spatioasa de gradina cu cafeluta langa, cititnd o carte pe muzica pasarelelor si mirosul florilor.
       De fiecare data cand merg la Mall vad aceleasi piese de gradina a unui magazin local expuse afara printre care si un cort enorm si foarte modern ce ma face sa-l privesc de fiecare data cand trec pe acolo. Insa ce am gasit la TentEvent nici nu se compara cu ce vazusem eu pana acum. Daca aveti un eveniment important atunci nu ezitati sa ii contactati, astfel faceti o impresie buna tuturor invitatiilor. Bineinteles ca puteti cumpara tot de la ei cele mai exclusiviste corturi pentru exterior. Pana sa gasesc acest site nici nu stiam ca ele pot fi de mai multe feluri precum: corturi stretch, corturi dom si marquee. Toate sunt minunate si e greu sa alegi, insa fiecare din noi stim exact ceea ce ne dorim.
       Va prezint fiecare cort in parte, marquee, ideale pentru evenimente, foarte usor de amplasat cu un impact puternic

        Corturile stretch sunt ideale pentru spatiile unde un cort normal nu ar intra, usor de amplasat si foarte versatile. Ideale pentru evenimente dar si pentru gradina 
      Iar printre preferatele mele se afla si corturile dom, as alege unul enorm pentru nunta mea dar si doua mai mici pentru gradina, in primul rand pentru ca au un design atragator atat la exterior cat si la interior. 

            Printre produsele minunate de pana acum am descoperit si aceste minunatii pe care le puteti amplasa in gradina, asta in cazul ca aveti una enorma :), cum ziceam… e greu sa alegi un singur produs din toate dar cel mai important e sa alegi ceea ce-ti place si iti este de folos.

        

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *