Burlacie in Arka Park

Cea mai buna prietena se marita!!! Nu ma gandesc la ziua nuntii cum ma gandesc la burlacia ei. M-am autointitulat organizatoarea sefa, asa ca am cautat cele mai bune si traznite idei, ceva ce va tine minte toata viata. Am ales tema military, nu a fost deloc usor si provocarea ma depasea si pe mine.
Am decis sa o urcam in masina pe viitoarea mireasa dis de dimineta si sa mergem la Arka Park in Paltinis, un parc de aventura, distractie si plin de adrenalina.

       Bineinteles ca nu puteam merge asa de simplu ca intr-o zi obinuita, cu cateva zile ianinte m-am pregatit temeinic. Am mers inainte la Arka Park si i-am rugat sa ma lase sa pun niste baloane cu numele ei cat mai sus, la traseele cele mai grele, ca ea sa-si ispaseasca toate pedepsele ce avea sa le primeasca si sa aduca baloanele jos. Apoi am umblat dupa voal, iar ca acesta sa fie in tema imi doream tare mult sa il cumpar de camuflaj dar nu am gasit asa ceva la noi. Insa nu am renuntat la idea mea si am cautat cel mai promt magazin online de unde am comandat aceasta vopsea
 
pe care am aplicat-o in model camuflaj pe voal, a iesit super!
      Insa nu am uitat de noi fetele, domnisoarele ei de onoare, ca sa fim in ton cu tema am comandat din acelasi magazin online tricouri de camuflaj si pentru ea tricou alb. Dar nu am uitat de manusi, ne-am fi rupt palmele pe acele sfori fara ele si nu-mi doream asta pentru noi mai ales pentru mireasa.
          Si desi pare o nebunie la prima vedere, sa stiti ca i-a placut tare mult ce a iesit. Am ras cu lacrimi si ne-am distrat de parca ar fi fost ultima zi cand o puteam face. Am stat ore in sir in Arka Park dupa care seara a continuat cu o petrecere nebuna in club.
          Tare mult mi-as dori sa mi se organizeze si mie o petrecere “mai altfel” decat cele comune, aviz prietenelor mele dragi 🙂 !!!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *