Intarcare usoara, ieftina si naturista

Aud tot mai multe mamici ce nu stiu cum sa procedeze in intarcarea copilului. Nu e usor, in primul rand e ca o “ruptura” pentru mama si copil insa e necesar la un moment dat sa actionam. Nu e neaparat un succes de la prima incercare, eu pana la a trei-a incercare ce a fost cu succes, am avut doua incercari pline de esesc. Mi se rupea inima cand plangea dupa san si eu nu-i dadeam si astfel am cedat de doua ori. Insa la ultima incercare mi-am luat inima in dinti am cautat cea mai rentabila si economica varianta si am actionat hotarata.
Am folosit si folosesc foarte des produse Fares, iar dupa ce m-am documentat ce pastile sunt necesare si am aflat cat pot fi de scumpe am apelat la minunata salvie. Care are multiple beneficii precum regenerarea tenului atunci cand sunt folosite compresele inmuiate in ceai, stimuleaza memoria, dezinfecteaza caile respiratorii, s.a.  Insa printre toate rolurile importante pe care le joaca putine dintre noi stiu ca salvia opreste lactatia!

Am cumparat ceaiul de salvie la Fares si am inceput sa beau foarte mult, aproximativ 2 litri pe zi. Apoi am aplicat cat era ziua de lunga comprese cu apa statuta pe sani si ca Mario sa nu aiba acces la sani, m-am legat cu o esarfa de jur imprejur, astfel cand vedea esarfa la piept nici macar nu se mai obosea sa incerce.
Au fost grele primele 2 zile cand plangea la trezire dupa san, insa incet s-a obinuit. Atunci cand sanii se intareau prea tare ma mulgeam foarte putin. A fost un real succes si ceaiul de salvie a facut minuni.
Printre produsele pe care le cumpar des si il recomand de la Fares este Ceai mai drag pentru copii, un ceai cu gust de fragute.

Contine vitamina C si cel mai important este ca are un gust foarte bun ce place foarte mult copiilor dar si noua adultilor. Acest ceai isi pastreaza gustul chiar si dupa 24 de ore de cand a fost facut, e foarte bun cald dar si rece, aduce a gust de suc natural de fructe. Il recomand cu drag la fel cum recomand si produsele pentru raceala din gama Fares.
         Intotdeauna am recomandat tratarea tuturor bolilor si afectiunilor mai ales la copii cu produse naturiste, sunt mult mai sigure si la fel de eficiente.
                                                                                        Multa sanatate!

Comments

comments

4 thoughts on “Intarcare usoara, ieftina si naturista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.