Husa personalizata pentru telefonul meu

Pam pam….. mi-am facut o surpriza tare frumoasa. Am decis sa-mi cumpar o husa pentru telefon, insa nu una banala si comuna ci una personalizata. Nu credeam ca se pot face si personalizate insa pe site-ul www.photofancy.ro chiar este posibil. Aici ve-ti putea personaliza huse si carcase de telefon, tricouri, genti, accesorii, cani, etc. Cel mai frumos lucru este ca ti-o personalizezi tu exact asa cum iti doresti sa arate.  Pe scurt, vei sti exact cum va arata produsul final !
Fie ca personalizati un obiect pentru dumneavoastra sau pentru o persoana draga important e sa stiti ce vreti , idei ajutatoare aveti pe site , mai departe e foarte simplu. Spre exemplu pentru a personaliza o husa de telefon, intrati pe site-ul de mai sus si undeva in stanga mai jos aveti “personalizeaza produse” acolo ve-ti da click pe “huse smartphone” ( adica huse personalizate)  ca in poza de mai jos

Apoi ve-ti alege modelul telefonului si ve-ti da click pe el. In pagina ce vi se va deschide apasati “descopera produsul” apoi alegeti exact tipul de model al telefonului si dati “creeaza acum!”. De aici incepe toata placerea. Puteti alege colaje de poze, poze cu efecte si rame sau magic name unde nu aveti nevoie de o poza personala. Eu am ales “efecte si rame”
si am inceput sa lucrez la propia husa, am ales poza si am incarcat-o, apoi am ajustat-o dupa care am ales un text si o rama ce mi-a placut. Dar pana sa ajung la husa mea am petrecut mai mult de o ora pe site, am incercat toate efectele si ramele posibile, a fost ca o joaca de copii ce ma cumprinsese pana la final.
     Am asteptat cu nerabdare curierul ce a sosit doar astazi. Prima impresie a fost extraordinara, nu doar pentru ca avea poza familiei mele pe ea ci si pentru ca prezinta calitatea pe care mi-o doream.

 

 

Husa are pe interior buzunare speciale pentru carduri, este calitativa iar telefonul sta foarte bine in carcasa.
Trebuie sa specific ca arata mult mai bine in poze 🙂

 

 

 

 

Este foarte usor de manuit, imi place foarte mult poza pentru ca nu e una lucioasa dintr-un material plastificat ce se poate zgaria si crapa in timp ci este dintr-un fel de material textil, SUPERBA!
         Deci in concluzie eu sunt foarte multumita de ea, e bine lucrata si de o calitate superioara iar asta conteaza cel mai mult pe langa faptul ca am familia aproape oriunde m-as duce. Recomand cu incredere Photofancy.

Comments

comments

2 thoughts on “Husa personalizata pentru telefonul meu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *