Iphone 6 e in Romania si poate fi al tau (concurs)

Se stie ca romanul oricat ar fi de sarac tanjeste dupa tehnologie. Normal ca ne dorim cu totii sa fim in pas cu moda, iar acum o data aparut Iphone 6 tot mai multi romani si-l doresc, tocmai de aceea Romania se afla si ea printre primele tari Europene care livreaza noutatile Apple prin intermediul distribuitorului QuickMobile, primul distribuitor din Romania. Datorita lor multi dintre romani au deja Iphone 6 in posesie iar pentru asta trebuie sa le multumim.

Faptul ca Iphone 6 ajunge atat de repede si la noi nu poate fi decat un avantaj si nu doar pentru cumparatori ci si pentru specialistii in IOS care pot aduce imbunatatiri aplicatiei si pot crea aplicatii noi pentru proaspatul produs foarte “ravnit” de pe piata. Asta nu poate decat se ne bucure si sa aduca un profit important tari noastre. Daca inca nu stiti toate caracteristicile noului Iphone 6 puteti sa va documentati mai bine accesand acest link  http://www.quickmobile.ro/iphone .
E drept ca cine il vorbeste de rau e cel care nu ajunge la struguri “ca sunt acri”. E imposibil sa nu ti-l doresti nu neaparat pentru design ci pentru caracteristicile lui. Eu personal sunt posesoarea unui Apple Iphone 4 si sunt foarte multumita de ceea ce pot face cu el, nimic nu m-ar bucura mai mult decat sa intru in posesia unui Iphone 6 🙂
Am lasat ce era mai important la final, pentru cine si-l doreste, acum il poate castiga doar participand la concursul organizat de QuickMobile si Cristi pe blogul sau. Acceseaza acesta pagina http://cristianchinabirta.ro/2014/09/23/oglinda-oglinjoara-cine-va-avea-primul-iphone-din-tara/ si inscrie-te in concurs. Va doresc succes!!!!

P.S. Share sa afle cat mai multa lume!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *