Ce aplicatii folosesc si recomand

Desi imi plac aplicatiile inteligente, nu-mi place sa-mi umplu telefonul cu ele. Azi vreau sa va arat aplicatiile mele preferate . Bineinteles ca am sa incep cu jocurile de care eu si fiul meu suntem dependenti, bineinteles fiecare cu jocurile lui. Eu am Minion Rush, Hay Day si Smurfs iar fiul meu My Tom si CarWash.

       Hay Day – un joc de strategie, ce creaza dependenta, unde nu trebuie decat sa va imaginati ca traiti la ferma pe care o si ingrijiti, cresteti animale, legume, produceti alimente si le vindeti. Personal imi place si il joc destul de des.
       Smurfs – este la fel un joc de strategie, unde micutii omuleti albastrii va vor ajuta la recolta si construirea caselor, astfel construiti impreuna un mic orasel, bun pentru timpul liber. Desi de multe ori am perioade cand ma plictisesc de el, il las deoparte 2-3 saptamani si apoi iar ma joc zilnic la el.
        Minion – la inceput recunosc ca m-a “distrus” radeam de ei de fiecare data cand ma jucam si eram aproape toata ziua cu el in mana, insa acum imi place sa ma joc doar atunci cand chiar nu am ce face. E cute pentru pierderea timpului.
         Despre Tom si CarWash chiar nu am ce sa va spun , nu ma bag la jocurile fiului meu :)))
         Printre aplicatiile preferate si utile se afla si Shop Shop , daca pana acum imi scriam lista de cumparaturi pe biletele , acum doar aprind telefonul si le salvez in aceasta aplicatie
asa e mult mai simplu, la cumparaturi doar iau telefonul in mana si cu o simpla atingere tai ceea ce am cumparat de pe lista iar la sfarsit pentru a le sterge doar “scutur” un pic telefonul in mana si gata.
      Ador aplicatia Moldiv cu ajutorul careia fac niste colaje de toata frumusetea :), mi-am facut chiar o pasiune din asta , greu mai postez doar o poza pe reteaua de socializare. Ador colajele si multumesc celui ce le-a inventat :))

 

      O alta aplicatie ce nu face decat sa stearga ceea ce e in plus pe telefon, pentru o buna functionare o accesez o data la cateva zile si se numeste Checker
     C-am astea sunt, defapt mai am cateva dar nu cred ca ar interesa pe toata lumea, tocmai de aceea nici nu le-am prezentat.
      Dar voi ce folositi? Poate imi dati ceva idei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *