Aygo e parte din mine acum

Aygoooooooo !!!! da noul Aygo era acolo in fata portii cu o fundita mare de tot pusa pe plafon. Primul gand a fost ca e prea frumos sa fie a mea, dar mama a avut grija sa-mi puna cheile in mana. Sa-mi spuna “La multi ani” si distractie placuta! Cum sa nu fie distractie, parca nici de petrecere nu-mi ardea, imi doream doar sa plec la drum eu cu masina mea.
Cu Aygo am avut parte de distractie impreuna cu prietenele mele, am ales sa-mi conectez smartphone-ul la sistemul sau multimedia x-touch. Are camera retrovizoare pentru a o manevra mai usor. E cea mai tare “jucarie” de la Toyota!
Cu Aygo am vizitat cele mai frumoase locuri din tara si afara. Tot ea mi-a fost alaturi atunci cand am fost trista sau fericita. E parte din mine si o iubesc, DA imi iubesc masina … si ce masina 🙂
Cu ea am fost la prima intalnire, ea mi-a simtit prima emotiile. A fost cu mine in cele mai importante momente ale vietii de-a lungul acestui an. Cum sa nu fie prietena mea cea mai buna cand m-a dus in toate excursiile dorite, a fost langa mine in ziua nuntii, in ziua examenului si chiar la prima plimbare cu bebelusul. A fost acolo pentru mine si imi stie toate secretele.
Pentru toate acestea ii multumesc si o ingrijesc, o innoiesc schimbandu-i culoarea grilei in forma de X , gurilor de ventilatie si a consolei interioare. Cand ii schimb culorile la toate astea parca imi zambeste multumita. E imposibil sa nu iti dai seama de ce sloganul ei este “Go Fun Yourself”, e pur si simplu o distractie in fiecare zi petrecuta impreuna.

       Daca nu aveti timp sa o modificati ulterior, atunci o puteti transforma absolut cum doriti chiar inainte de cumparare, direct pe site, e usor si atat de funny. Eu m-am jucat un pic si rezultatul a iesit c-am asa
     E superba “botoasa”, a ador, pe langa toate imbunatatirile facute eu am ales si scaunul pentru copil tot din aceleasi setari. Deci cand vine acasa, vine absolut completa.
    O masinuta ideala pentru tineret dar si pentru acesi oameni ce nu merg pe clasic si vor ceva mai deosebit cu posibilitatea de a schimba anumite accesorii atunci cand simt nevoia de o schimbare ( la fel ca mine)
      Sunt curioasa anul viitor pe unde mai “colindam” impreuna 🙂
Cu acest articol particip la competitia SuperBlog, proba 2 .

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *