Impreuna putem salva viata Oanei

Tot mai multi tineri sufera de cancer, gand ce ma ingrozeste si ma face sa ma simt neputincioasa fata de durerea lor. E trist cum in ziua de azi multi dintre ei pierd lupta cu viata din cauza cancerului de multe ori fatal dar si din lipsa banilor. Azi am citit despre povestea Oanei, o fata frumoasa in varsta de doar 34 de ani.

       O luptatoare ce isi doreste cu ardoare sa traiasca si sa invinga cancerul. Acum 4 ani a resuit sa invinga tumoarea de pe creier de marimea unei portocale
    S-a operat in 2010 la Bagdasar, apoi a facut radioterapie la Berlin. Insa dupa ceva timp tumoarea a recidivat intr-un mod mult mai violent, acum nu mai este o tumoara compacta ci o multime de celule nimicitoare ce i s-au infiltrat peste tot in creier. Din pacate operatia ce o poate salva nu se mai poate face in Romania ci in Canada, la Montreal Neorogical Institute and Hospital. Doar acolo poate face interventia speciala numita fluorescence-guided resection of brain tumors. Este singura interventie ce i-ar putea salva viata insa datorita interventiilor trecute Oana (Livadariu) nu dispune de banii necesari. Suma estimata care ii va salva viata este de 100.000 euro.
     Stiu ca nu e primul caz pe care il auziti, insa de cate ori ati incercat sa faceti ceva? Nu cere nimeni o suma exorbitanta de la oo singura persoana dar stiu sigur ca daca punem mana de la mana cat de putin ar fi, putem strange suma necesara pentru viata Oanei. E dureros atunci cand sti ca poti salva viata unei persoane si nu faci nimic pentru asta.
     Am scris acest articol in speranta ca noi cei din mediul online putem schimba ceva, putem sa-i readucem zambetul si viata Oanei.
       Fiecare secunda e importanta ! Pentru cei ce doresc sa ajute o pot face in conturile Oanei Livadariu:
Raiffeisen Bank (cod SWIFT RZBRROBU), sucursala Victoriei
LEI – RO34
RZBR 0000 0600 0834 2460

EURO – RO05
RZBR 0000 0600 1532 2908

CONT PAY-PAL:
dearwanna@yahoo.com
Va rog dati un share acestui articol!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *