Alege jucariile educative pentru copilasul tau

Probabil toti parintii stiu ce jucarii adora copiii lor, e ceva normal. Mario adora masinile de orice fel, fie mici, fie mari, de teren, masini mici, camioane, bascule, in general tot ce are roti. Nimic nu e mai frumos decat acel moment cand primeste o jucarie noua si pe fata i se citeste cea mai mare bucurie. Tocmai pentru acel moment de fericire am cumparat peste 50 de masinute de toate felurile, am avut parte de peste 50 de momente de fericire maxima datorata masinutelor.

Insa consider ca pe langa aceste dorite jucarii care pana la urma le ia dupa el peste tot timp de 3-4 zile maxim dupa care zac in cutia cu jucarii, ar trebui alte jucarii mai creative  care sa-i dezvolte gandirea, concentrarea, abilitatile si manuirea. Asta e si motivul pentru care de 2 zile sunt tot in magazinul online Edu Class , am ales acest magazin datorita promotiilor facute frecvent, pentru ca au o gama larga de produse (peste 1000 de produse in stoc propiu), calitatea produselor este exceptionala, toate jucariile au scop educativ, pretul este unul pentru buzunarul oricui.

O masinuta este foarte usor de cumparat, o iei te uiti la culoare, roti si c-am atat insa cand vine vorba de jucariile creative, stai si te gandesti oare cat de mult ii va placea, oare se va juca cu ele si tot asa pana iei o decizie. Partea buna e ca se va juca cu ea, daca nu atunci cand o va primi, sigur mai tarziu, deci tot va fi uzata de copilas pana la urma.

Nu degeaba stau si ma uit zilnic la toate produsele de pe site, ma gandesc foarte bine ce ii va placea, intr-un final am reusit sa aleg

Set constructie din lemn

vopsea pentru pictura cu degetele
fabrica de dulciuri
si ca sa nu mai fure ustensilele lui tati , am ales si acesta centura
Toate produsele sunt la un pret mai mult decat accesibil si asta ma bucura pentru ca in loc de 2 jucarii pot cumpara 4-5.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *