Cum alegi lenjeria de pat?

Probabil dormitorul este una dintre cele mai importante incaperi din casa. Locul de relaxare, gandire si odihna in special. In primul rand e foarte important cum e amenajat, trebuie sa fie primitor si calduros. Un loc unde sa te simti in largul tau ce reuseste sa te relaxeze total atunci cand e nevoie. Insa nu doar aceste aspecte sunt importante, la fel de important este si patul, mai exact salteaua patului. Care trebuie sa fie exact pe placul fiecaruia, comoda, rigida sau mai moale dupa preferinte.

De importanta saltelei mi-am dat cel mai mult seama in perioada sarcinii, cand simteam absolut orice denivelare a saltelei si ma trezeam noaptea plangand (hormonii plangeau defapt) ca nu pot sa dorm. Daca am luat deja in considerare toate aspectele de mai sus, ei bine a mai ramas un lucru foarte important: lenjeria din bumbac a patului. Pentru mine personal e important sa fie de bumbac, deoarece este un material ce permite miscarea aerului, previne transpiratia corpului, este un material hipoalergic, delicat cu pielea corpului nostru. Pe langa importanta materialului ce pentru mine trebuie sa fie 100% bumbac, e foarte important si modelul lenjeriei. Nu m-as simti la fel de bine intr-o lenjerie de pat vintaje cum ma simt intr-o lenjerie de pat moderna.

 

       Lenjeria de pat o puteti alege in functie de mobila dormitorului, asta daca vreti sa o asortati. Spre exemplu daca mobila este de culoare mai inchisa atunci optati pentru o lenjerie mai deschisa la culoare. Eu personal o aleg dupa starea mea de spirit. Puteti alege in functie de culori,
  • stiati ca lenjeria de pat albastra e ideala dupa o zi agitata?, e culoarea ce te va linsiti si relaxa,
  • lenjeriile de pat verzi combat insomniile,
  • portocaliul combate depresia si oboseala,
  • rozul echilibreaza emotiile
  • dar pana la urma e important ca atunci cand o vezi sa-ti bucure sufletul si sa-ti transmita o stare de bine

 

     Pentru cine doreste sa-si innoiasca patul cu o lejerie noua, o poate face acum la homeX, unde platesti o lenjerie si primesti doua (1+1 GRATIS) , Dar asta nu e tot, lenjeriile aflate la promotia de 1+1 sunt reduse din pretul total de la 160 lei la doar 139 lei. Pe mine una m-a convins sa-i cumpar patului “imbracaminte” noua.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *