Nici titlu nu mai am acum

Mi se intampla foarte des, defapt intotdeauna ma gandesc la persoana de langa mine (aici nu ma refer la partener ci la amici in general)  ca fiind mai importanta ca si mine, STIU e gresit insa asta-s eu si rau fac. De foarte multe ori persoana respectiva s-a dovedit a fi una falsa, nepasatoare ce se gandeste doar la ea. O persoana transanta, ce nu stie sa aprecieze de la care foarte rar auzi un “iarta-ma” , “scuza-ma” sau “multumesc”. Exact acesta e momentul in care realizez ca eu dau prea mult pe tava si nu primesc nici macar recunostinta sau altceva in schimb. Nu, nu, nu vreau recompense sau ceva special insa vreau sa vad o prietenie sincera, un om pur, un om ce stie aprecia ceea ce faci pentru el, unul ce stie sa spuna”multumesc” sau “iarta-ma” cand greseste.

Daca eu ma pun pe al doi-lea loc, nu astept ca si ceilalti sa o faca insa nici nu vreau sa fiu folosita. O sa spuneti ca sunt naiva, nu sunt! insa vreau sa cred ca mai exista oameni buni, nu egoisti , insa acestia se pare ca sunt pe cale de disparitie. Majoritatea din jurul meu se gandesc DOAR la ei si daca esti bun sa ajuti foarte bine, in rest esti bun de pus deoparte si c-am atat. Sunt scarbita de ceea ce ma inconjoara si inca mai caut oamenii ce stiu ce e aia omenie, suflet, prietenie……..

Nu vreau niciodata sa devin o egoista desi la aceasta atitudine sunt impinsa de tot mai multi oameni din jurul meu. Dar eu zic NU, ce exemplu as da eu mai departe? Mai bine o sa fiu precauta, e singura metoda de a ma apara de rautatea din jur, voi fi rezervata in a face favoruri neapreciate, gesturi frumoase fara sens.

Atitudinea din jur ma dezgusta si mi-e frica sa nu ma faca sa devin si eu unul “dintre ei”.
De ce dam share la tot felul de videoclipuri de omenie, de fapte bune si spunem “ce frumos”?
De ce nu suntem noi asa ca in filmuletele repective? De ce nu dam chiar noi acele exemple?
Ne scufundam tot mai adanc intr-o lume plina de rautate, ce mai degraba e preocupata de peroana ta decat de ei.

Bleahhhhhhh………….
 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *