Tocmai.ro te ajuta in afacere

Cu vremurile prezente tot mai grele din punct de vedere financiar, pentru o mama proaspat iesita din concediu prenatal care nu are nici un alt ajutor din partea “bunicilor” cea mai usoara sursa de venit ar fi o propie afacere. Spun usoara din punct de vedere a programului pe care poti sa ti-l faci singura in functie de copil. De ceva timp ma bate un gand, sa-mi deschid propia afacere cu rochii de mireasa in regim de consignatie. Nimic deosebit, am deja cateva rochii. Ce nu am este spatiul unde pot primi viitoarele mirese la proba.

Daca ar fi sa vand geaca de iarna pentru femei si rochia de mireasa deja aflata pe site-ul tocmai.ro as strange ceva banuti pentru inceperea afacerii. Mai exact 200 lei (geaca) + 205 lei (cominionul meu la rochia de mireasa) = 405 lei

 

   Ca in orice afacere proaspat deschisa, exisat si riscuri, primul fiind esecul, insa refuz sa gandesc negativ. Cu multa munca si putin noroc o sa fie una de succes.
    Deja am gasit un spatiu de inchiriat la doar 200 lei , perfect pentru depozitarea rochiilor si probarea lor. Pentru a le aseza frumos si la indemana clientelor am nevoie de un suport umerase la 120 lei, insa cu multa putere de convingere si as in negocieri am sa-l aduc la doar 100 lei. Pentru ca asta-i farmecul pe tocmai.ro, cumperi ieftin si poti negocia!
     Nu am uitat insa de oglinda , care este o piesa importanta in probarea rochiilor. Aici m-a salvat azzaylee (nume cont) din Bucuresti , ce are la vanzare oglinda  de 2,10 inaltime la doar 50 lei.
     Au mai ramas doar 55 lei din care m-am gandit sa cumpar 2 scaune pentru persoanele ce insotesc viitoarea mireasa. Cele care mi-au placut sunt acestea galbene, oare imi va face o reducere la doua scaune? Eu sunt sigura ca da.
    Ca o recapitulare rapida.
  •  spatiu                        200 lei +
  •  suport umerase         100 lei
  •  oglinda                       50 lei
  •  2* scaune                   55 lei

———–

                                              405 lei
Concluzie, cu doar 405 lei tocmai.ro ma ajuta sa-mi deschid afacere. #TocmaiTeAjuta
poza personala

Comments

comments

2 thoughts on “Tocmai.ro te ajuta in afacere

  1. Anonim says:

    Se pot pune mai multe poze la geaca? Interior, exterior, spate, zoom la maneci si la zona de impletitura? Blanita e nat? Ce marca e gecuta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *