Eu ies la vot, tu?

Nu scriu azi acest articol pentru a va convinge sa votati favoritul meu . Nu as face asta pentru ca fiecare are dreptul la libera exprimare in alegerea presedintelui. Poate daca as scrie despre favoritul meu cu siguranta mi se vor aduce acuze cum ca am fost platita pentru asta.Insa va rog doar sa va ganditi bine inainte, cum spunea un jurnalist german ” Sunt oare romanii capabili si suficienti de destepti sa aleaga ceea ce e mai bun pentru ei?”

Niciodata nu m-a pasionat politica in mod deosebit, poate pentru ca in anii trecuti eram mai tanara si nu imi statea capul la ea, nu realizam tot ceea ce se intampla in jurul meu. Insa azi vad diferit lucrurile, cert e ca vreau o tara mai stabila economic, vreau un presedinte capabil sa puna aceasta tara pe picioare, care pune nevoile oamenilor pe primul loc.

Inainte sa votati trebuie sa va ganditi daca votul dvs merita cumparat cu o bricheta, daca acel kg de faina conteaza mai mult ca viitorul tarii tale, a copiilor tai.

Pentru a schimba ceva, trebuie sa ne mobilizam, sa iesim la vot in numar cat mai mare, sa alegem ceea ce e mai bine pentru viitorul nostru. NU lasati pe altii sa decida in locul vostru spuneti #Yeslavot . Acum e momentul sa luptam impreuna pentru a schimba ceva in bine pentru Romania!

Eu ies la vot in data de 16.11.2014, tu?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *