A sosit oaspetele mult asteptat, Philips PerfectCare Statie de calcat

De dimineata la ora opt fara duc copilasul la gradi , apoi o iau pe jos sa ma intalnesc cu buna mea prietena sa imi dea declaratia printata, aveam nevoie de ea pentru a ridica coletul meu de buzzer :). Am mers in frig si am asteptat in strada dar a meritat!
La ora 15 avea sa vina curierul cu Philips PerfectCare Pure Statie de calcat cu abur GC7635. Cutia era personalizata cu scoci inscriptionat BuzzStore . Ma simteam atat de privilegiata, atat de speciala si nerabdatoare sa vad produsul. Pentru a intelege mai bine ce am descoperit in colet am creat acest video.

       Cu ajutorul statiei de calcat 99% din calcar se elimina iar cartusurile anti-calcar Pure Steam ii prelungeste voata cu pana la 5 ani. Nu e nevoie sa reglez temperatura in functie de materialele hainelor datorita tehnologiei revolutionare OptimaTEMP . Aburul este unul pur datorita cartusului anti-calcar (in medie un cartus dureaza pana la 3 luni)
     De acum calcatul hainelor va fi o reala placere pentru mine, mai ales ca ador sa calc, ma calmeaza , insa acum e mai simplu, cu rezervorul cu capacitatea de 1,5 litri nu mai sunt nevoita sa merg repetat la baie pentru a umple fierul de calcat. Talpa fierului este una de 5 stele
     Nu o sa mai aveti teama ca uitati fierul de calcat in priza, Statia de calcat Philips se opreste automat daca nu este utilizata timp de 5 minute,
    Produs testat si aprobat de experti independenti in domeniul textilelor!
Am prezentat in mare functiile Statiei de calcat Philips pentru a va face sa intelegeti de ce sunt eu atat de incantata.

 

 

 

    Revin cu pareri care cu siguranta vor fi pozitive!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *