Prima provocare am trecut-o cu brio

Ieri am postat pe facebook o provocare. Si anume datorita faptului ca am fost privilegiata (fiind o buzzerita) de BuzzStore si Acasa cu Philips cu Statia de calcat Philips PerfectCare GC7635/30, am propus ca persoanele din Sibiu care au haine de calcat si doresc sa vada rezultatul Statiei Philips, sa-mi aduca mie monstruleti de haine necalcate sa-i nimicesc :).

Prima care a raspuns provocarii, a fost Carmen, dimineata la 8 ne-am intalnit, i-am prezentat brosura de la Philips, i-am aratat produsele prezentate in ea , dupa care am luat monstrii. Erau 2 la numar :), aflati in doua plase.

Ajunsa acasa, m-am apucat de treaba. Am citit instructiunile Statiei de Calcat, am pus anti-calcarul si apa. Apoi l-am bagat in priza. Tin sa recunosc ca m-am indragostit de acele luminite ce se aprind, m-au fascinat. Insa entuziasmul nu s-a oprit aici. Fierul de calcat e capabil sa calce orice material si sa-l lase fara pic de cute. Daca pana acum treceam cu fierul peste material de nenumarate ori acum e suficienta o trecere cu abur si ai impresia ca acele cute sunt doar o poveste. E clar ca m-a cucerit si e clar ca il recomand cu toata increderea.

Imi place sa calc si asta inainte sa fac cunostinta cu statia de calcat Philips, insa de acum parca calcatul e si mai placut, mai relaxant, chiar zen.

Hainutele lui Carmen au fost gata intr-o clipita desi au fost multe.

Parerea ei la final a fost una foarte pe placul meu :
 ” Multumesc Bianka, sunt prea bine calcate, stiu ca statia de calcat e campionul dar ai si tu meritul tau

Comments

comments

2 thoughts on “Prima provocare am trecut-o cu brio

  1. Felicitări pentru inițiativă. Mă bucur că ești o buzzeriță, sper să reușești să o păstrezi pentru că n-ai idee cât de esențială e la casa omului. Apropo, cred că ție îți și place să calci 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *