Omul e ca umbra, fara lumina piere

Pe langa toate accesorile din casa, de la mobila, la covoare, accesorii pentru mobila, sau de design . La fel de importante sunt si acele corpuri de iluminat Atas carora multi nu le dau importanta. Adica merg pe principiul e bun orice, important e ca face lumina.

 

Ei bine, eu vin si contrazic aceasta idee, pe langa faptul ca fac lumina unde ne dorim, de cativa ani buni incoace corpurile de iluminat fie ele de interior sau exterior au devenit parte din stilul casei sau incaperii in care se afla. Au devenit si ele o piesa de design, pot personaliza incaperea in care sunt amplasate, pot evidentia anumite aspecte ale incaperii, in functie de preferinte pot fi moderne, clasice, rustice,  elegante, vintage pe diferite culori si stiluri. Tocmai datorita acestor aspecte au devenit la fel de importante ca orice alt mobilier din incapere.

 

Corpurile de iluminat sunt variate, specifice pentru bucatarie, baie, living, exterior, dormitor, camera copii. Daca pentru camera copiilor recomand aplicele de perete in locul celor pentru birou, atunci si pentru bucatarie recomand iluminarea blatului unde gatim , masa de living plus alte spoturi ce-si fac datoria prin toate locusoarele in care avem nevoie. Bineinteles ca pe langa modelul corpului de iluminat e importanta si lumina ce o ofera. Eu personal iubesc lumina calda ce ma binedispune si imi da o stare de bine tot timpul.

Si iluminatul exterior este unul important, putem pune in valoare anumite arhitecturi, alei , gradina sau terasa. Eu personal pentru iluminatul exteriorului prefer corpurile de iluminat moderne

Imi aduc aminte cat am cautat eu pentru o lustra in sufragerie, a fost epuziant chiar si dupa 2 saptamani de cautari in care toata lumea imi spunea “dar sunt peste tot, cum de nu gasesti” dar nimeni nu stia ce-mi place si ce mi s-ar potrivi. Cautarile au fost in tot orasul, apoi in mall-uri … peste tot, pana am ajuns in mediul online. Nici aici nu am avut succes pana nu am descoperit Atas Lighting, o firma cu o activitate de peste 20 de ani, pasionata de jocul luminilor si al umbrelor. La ei am gasit o varietate mare de corpuri de iluminat pentru interior si exterior. Pentru iluminatul interior gasiti o multitudine de stiluti precum: rustic, glamour, contemporan, urban, eco, minimalist, retro, hi-tech, clasic, bohemia, etc. Tot la ei puteti face proiecte hoteliere, iluminat comercial, retail, iluminat horeca (casino, restaurante, pub-uri, muzee, palate, etc)

Daca va doriti sa iluminati o incapere in cele mai noi tendinte sau exact pe gustul dumneavoastra nu ezitati sa-i contactati.

“Omul e ca umbra, fara lumina piere”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *