Nu mai schimba becul atat de des!

Nu stiu cum se face sau daca fac eu ceva insa de fiecare data cand raman singura mi se ard becurile prin casa. Si nu doar unul ci de obicei cel din bucatarie e primul, apoi la cateva zile diferenta cu siguranta e cel din baie, dupa care cel din sufragerie. Intotdeauna in ordinea asta.

Poate le supun la munca suplimentara eu stiu. Dupa ce se ard mai dureaza cateva zile pana le cumpar , pentru ca de fiecare data cand plec de acasa uit sa iau modelul cu mine si seara realizez ca sunt din nou pe intuneric.

Gandindu-ma profund la mica mea problema cu becurile, defapt nu e mica pentru ca ajung greu sa le schimb si intotdeauna am impresia ca ma voi curenta ( de curent mi-e cel mai frica). Am realizat ca becul din dormitor nu s-a mai ars de foarte mult timp. Nu vreau sa exagerez dar in 4 ani jumate cred ca l-am schimbat de maxim 3 ori. Am incercat sa fac niste legaturi, de ce nu se arde ca celelalte? De ce? E drept ca pe celelalte le-am cumparat doar eu de la magazinul din cartier dar pe cel supravietuitor cu greu mi-am adus aminte de unde l-am luat. A durat vreo 2 zile de chin in care doar la asta ma gandeam pana cand mi-am adus aminte. Il luasem din masina nasului, l-am sunat repede si l-am intrebat de unde l-a cumparat, va dati seama ca nu ma asteptam sa mai tina minte dar nu pierdeam ninic daca incercam. Spre surprinderea mea stia despre ce vorbesc, pentru ca el pentru firma cumpara becuri cu led doar de la Magic Led . Intotdeauna cumpara mai multe si are liniste. Nimic complicat, am intrat pe site am cumparat si eu cate 3 de schimb la fiecare si Doamne ajuta sa nu le mai schimb eu curand.

Asta era secretul, becul cu led, nici nu stiam ca exista asa ceva si eu il avea deja in casa de atata timp.

Eu le-am cumparat online pentru ca nu stau in Bucuresti, insa norocosii de acolo pot vizita showroom-ul magazinului de pe B -dul Ion Mihalache nr 42-52, bloc 35 la parter, in Sectorul 1. Vis-a-vis de Spitaul Clinic Sfanta Maria.  Ca sa ajungeti exact acolo va las aici o mica harta

        Acolo veti gasi o multitudine de becuri cu led, spoturi led, benzi led, aplice led, reflectoare, tuburi led, corpuri de iluminat, lampi led. Si daca tot vizitati magazinul trebuie sa stiti ca au si oferte speciale pe care nu trebuie sa le neglijati.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *