Ajutat-ti copilul inca de mic

Nu inteleg cum in ziua de azi elevii nu reusesc sa aiba note mari la scoala, bineinteles ca nu generalizez, sunt si elevi carora le place scoala insa foarte putini din pacate. Parca mi-e mie rusine cand in fiecare an vad la stiri mii de elevi care nu sunt in stare sa treaca un examen de evaluare, bacalaureatul sau capacitatea. Cum trateaza ei scoala ca pe o obligatie fara sa constientizeze adevarata ei valoare. Plangandu-se mereu ca profesorii sunt de vina sau conditiile scolare nu le permit  sa invete sau diverse motive aberante (iesite din comun).

Tocmai de aceea sunt de parere ca elevii trebuie pregatiti inca din primul an scolar si acum sunt atatea posibilitati de a invata, prin joaca la inceput dar si ajutati foarte mult de parinti. Pentru ca scoala nu se face DOAR la scoala ci si acasa. E de datoria noastra sa ne indrumam copii corect in viata si sa-i facem sa inteleaga importanta invatarii ca pe parcurs sa o faca din pura placere si dorinta.

Eu consider ca un elev care isi doreste intr-adevar sa invete o face in ciuda tuturor posibilitatilor ajutandu-se pana si de mediul online mai exact de teste online . Mai ales ca in ziua de azi e mult mai usor sa inveti si fara profesori. Cand sunt atatia elevi care doresc sa invete si o fac pana si la lumina lumarii atunci ce motive ar mai avea un copil cu toate conditiile necesare?

Mie mi-a venit idea sa scriu acest articol cand fara sa vreau am dat peste testele online de la e-istet.ro , o platforma atat de placuta ce parca te indruma la invatat. Daca in ziua de azi copii stiu inca de la 2 ani sa umble pe telefoane , tablete si laptopuri performante atunci cu siguranta nu le va fi greu ca la 6-7 ani sa faca teste online. Mai ales ca platforma de indeamna sa inveti si stimuleaza copii sa fie cei mai buni print-un clasament online aflat pe site, ei sunt recompensati cu medalii obtinute pentru merite academice, viteza si perseverenta.

               O platforma de testare online pentru elevii din scoala primara, precum teste de evaluare nationala, teste de matematica, teste de limba engleza, teste de limba romana, etc. Tot pe site puteti gasiti teste demo aranjate pe clase foarte usor de accesat
                Testele sunt frumos ilustrate, cu imagini colorate cu timpul limitat de 45 de minute, un timp mai mult decat suficient pentru incepatori.
               Sincer aproape ca imi venea mie sa ma apuc de teste 🙂 abea astept sa creasca Mario sa facem impreuna aceste teste online de la e-istet.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *