Intra si tu in juriu, Pr3miaza Inovatia

In zilele noastre ne dorim sa economisim tot mai mult cu putinta. De la apa, gaz, lumina chiar si caldura. Nu ma refer la faptul ca preferam sa inghetam de frig decat sa dam drumul la centrala, sau daca vrem sa facem baie nu o facem sa nu consumam prea multa apa calda ci la ideea de a plati cat mai putin factura sau chiar deloc. Spun deloc pentru ca asta ar fi posibil probabil in viitor daca distilatorul solar cu recuperare de caldura ar castiga premiul de inovatie 2014 si ar ajunge sa se produca in masa.

3M s-a decis sa premieze inventatorii romani, premiul urmand a fi inmanat celui mai bun inventator din ultimii ani. Astfel s-a nascut “PR3MIAZA INOVATIA”, Iar premiul cel mare este de 2000 euro.

         Eu am ales sa votez distilatorul solar cu recuperare de caldura. El este prezentat asa
Cei care au avut meritul acestei inventii sunt: Radulescu Remi, Radulescu Raul, S.C RemiR S.R.L
Inventia e special conceputa pentru producerea de apa distilata si apa calda menajera sau industriala.
Ca si avantaje :
  • foloseste energia solara
  • nu polueaza mediul inconjurator
  • utilizeaza caldura rezultata prin condensarea vaporilor de apa in scopuri menajere
  • functionare simpla
  • siguranta in exploatare.

Dezavantaje nu sunt deloc. Consider ca aceasta inventie are toate sansele de castig, mai ales ca deja a reusit sa obtina medalia de argint la Targul de Inovatii – Innova de la Bruxelles si medalia de aur la Chisinau in 2013.

            Eu am votat-o deja, o poti face si tu accesand aceasta aplicatie Facebook https://www.facebook.com/premiileinovatiei.ro/app_126231547426086

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *