Copilul adora jocurile cu Dora

O data cu noua generatie ma minunez de fiecare data cand vad un copilas cu un telefon de ultima tehnologie in mana, cum il butoneaza si umbla pe el raman uimita. La fel e si copilasul meu care are doar 3 ani si stie exact cum sa deblocheze, cum sa intre in jocuri si cum sa le schimbe.

Ma intreb, oare noi tot asa a-mi fi fost? Si totusi nu stiu exact cine a avut o copilarie mai fericita, eu sau copilul meu. Noi nu am avut atatea jucarii si telefoane, tablete sau laptopuri si totusi am fost fericiti pentru ca nu stiam de existenta lor. Insa o data cu trecerea anilor au aparut tot felul de console si tehnologii pentru copii. Insa toate acestea trebuie moderate, consider ca pe langa jocurile pe laptop sau pe tableta neaparat copilul trebuie sa socializeze, sa se joace cu propiile jucarii sau alti copii.

Mario de vreo 6 luni a invatat si la tableta cum sta treaba, mai mult a si pus stapanire pe ele “asta-i tableta mea, telefonul meu, laptopul meu…” Insa daca pana acum la laptop se uita doar la desene, de cateva zile l-a invatat unchiul lui sa se si joace, ceea ce credeam la inceput ca e greu pentru el sa nimereasca butoanele, m-am inselat, se joaca si inca bine.

Si ca sa nu se joace tot felul de jocuri neadecvate pentru el, am cautat si am gasit cele mai frumoase jocuri pe site-ul XJOCURI.com. I-am ales jocuri cu dora gratis , Dora un personaj din lumea Disney ce lui ii place tare mult, nu aveam cum da gres cu aceste jocuri.

Sincer si eu le ador :D, acum a vorbit copilul din mine, insa sunt foarte frumoase. cel mai mult adora jocul “Dora merge la scoala” si asta ma bucura, mai ales ca de multe ori nu vrea sa mearga la gradinita, poate asa va merge mai cu drag. Mario adora si masinutele ceea ce l-a cucerit la acest joc, e haios si e usor de jucat. Nu trebuie decat sa o ajute pe Dora sa ajunga la scoala la timp.

              Dar pe langa acest joc, mai sunt si altele la fel de frumoase precum:  Dora cu trenul, Dora spectacol pe scena, Dora si Diego de colorat, Dora face baie, Dora transporta bomboane, etc. Aici gasiti o multitudine de jocuri ce-i va incanta pe copii.
              Noi stim de acum unde se afla cele mai frumoase jocuri 🙂

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *