DIY Secret Santa

Anul acesta am reusit sa intru in proiectul Secret Santa. Mai pe intelesul tuturor eu stiam cui trimit cadoul dar nu stiam de la cine primesc la fel cum nici acea persoana la care am trimis nu stie de la cine va primi. Un proiect foarte frumos, cu oameni deosebiti. Principala regula a fost sa trimitem cadoul cu tema Craciunului dar sa fie hand made facut chiar din mainile noastre.  La inceput nu aveam absolut nici o idee, imi place mult sa fac chestii hand made, am rabdare , insa ceea ce nu stiu e de unde sa-mi cumpar ceea ce-mi trebuie. Tocmai din cauza asta nu prea am facut astfel de obiecte. Insa de data asta mi-am dat toata silinta. Si sincer va spun ca am pus tot sufletul in acel obiect care sper cu toata taria ca ii va placea si celei la care va ajunge.

E adevarat ca nu a iesit perfect insa e pentru prima data cand fac asa ceva. Am avut nevoie de un pahar, un spary cu zapada ( care din greseala l-am cumparat rosu in loc de alb) , o coala de hartie, o bucata de staniol pentru a fi lipita de foaie (astfel nu trece lumina prin ea), un creion, o foarfeca si lipici.

Desenati pe foaie diferite cladiri in miniatura cu ferestre, brazi sau cea ce doriti. E usor de spus ” decupeaza” insa e tare migalos mai ales la partea cu ferestrele sau la partea cu brazii cand trebuie sa faci perfect linia crengilor de brad.

La final inainte de a lipi hartia decupata ( eu am lipit-o in exterior deoarece paharul era c-am mic si mi-a fost frica sa nu se arda daca e lipita pe interior) dati paharul cu spray in interior insa cu grija , partea de sus trebuie sa fie acoperita de un strat mai gros de spray iar in partea de jos sa fie mai pierdut astfel creandu-se impresia de ninsoare. Bineinteles ca hartia decupata nu s-a lipit foarte bine in partea de jos si asta pentru ca paharul e rotunjit insa am incercat sa acopar aceste defecte cu staniol ce l-am lipit la baza hartiei decupate dar si pe fundul paharului in exterior. Se pune cu grija lumanarea inauntru ca sa nu se stearga spray-ul si astfel se produce magia , arata minunat cu lumanarea aprinsa in el intr-o camera mai putin luminata pentru a se vedea foarte bine modelul decupat pe hartie.

Azi l-am pus la posta. Am pus capacul la pahar pentru nu a intra in el hartia cu care l-am ambalat si sa-mi strice ce am facut in el. Am pus langa si o lumanare pastila si cateva versuri scrise un pic pe graba asta din cauza timpului in criza in care ma aflam. Sper sa ajunga la destinatie intreg si acel spray sa reziste eroic. M-as bucura tare mult sa-i placa destinatarului.

Va doresc un Craciun fericit tuturor celor aflati in acest mic proiect, cititorilor mei dar si tuturor acelora ce-l sarbatoresc.

Comments

comments

4 thoughts on “DIY Secret Santa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *