Un cadou mai special, mai pasional

Pe langa gramezile de treburi de rezolvat in perioada Sarbatorilor, se mai pune si problema cadourilor pentru cei dragi. In fiecare an am aceasta dilema, vreau sa cumpar ceva util, sa-i placa, sa-l surprinda, sa si-l doreasca , astea toate la un loc daca se poate. Cu greu nimeresti sa cumperi ceva frumos si dorit. E adevarat ca se spune ca pana la urma nu conteaza interiorul cadoului in sine ci gestul si dragostea cu care e daruit, insa ca sa fim sinceri, daca nu ar conta ce este in cadou atunci nu ne-am mai arde creierii sa gasim cel mai portivit lucru de pus sub brad.

Anul acest mi-a venit o idee ce sigur ar fi pe placul oricarui barbat (sau femeie). Pe langa cadoul pus sub brad sa vin cu un bonus. PerfectDiva mi-a dat defapt aceasta idee minunata pentru ca la ei pe site se desfasoara campania Surprinde-ti iubitul/ta. Poti alege o lenjerie sexi la doar 99 lei, la care ai transport gratuit + un cadou.

       Bineinteles ca nu am scapat de stres, pentru ca un cadou sub brad tot vreau sa-i pun, asta e farmecul Craciunului. Insa am siguranta ca daca voi gafa cu darul de sub brad, atunci sigur ii va placea ce-l de-al doilea cadou la care cu siguranta nu se asteapta in acea noapte.
        Pentru acest dar romantic am zis sa profit si eu de campania in desfasurare din magazinul online PerfectDiva si sa-mi achizitionez una dintre lenjeriile de acolo, tot ce mai sper este ca sotul sa nu fie acasa cand o primesc, astfel nu va banui absolut nimic. Mi-au placut mai multe, desi nu am stiut exact ce vreau la inceput am mers totusi pe culoarea rosu ca sa fie in ton cu tema Sarbatorilor.
       Recunosc ca nu stiu care sa o aleg insa stiu ca oricare i-ar placea
        Amandoua sunt superbe si ar trebui sa ma grabesc in achizitionarea uneia dintre ele, pentru ca stocul este limitat.
        Insa si barbatii isi pot surprinde iubitele/sotiile prin cumpararea unui cadou care defapt este si in favoarea lui :). Nu mai stati pe ganduri si profitati de campania din care va rezulta cel mai reusit cadou facut vreo data.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *