Etichete sau stickere, LabelPrint

Imi aduc aminte prima data cand am fost la o nunta singura, era nunta verisoarei mele de la Brasov, a fost foarte frumos, acolo m-am ametit pentru prima data :)) , nu va imaginati ca la nunta ci imediat dupa, la miri acasa. Am baut din buteliile de vin frumos ambalate cu  etichete personalizate de la LabelPrint cu numele si fotografia lor impreuna cu data nuntii.

A fost o idee minunata sa etichete asa sticlele de vin, ce mai apoi au fost date in dar invitatilor, insa minunat a fost si gustul acelui vin dupa care am zacut 2 zile :)). Nu pot uita ce bine ne-am simtit acolo. Si tot acolo am vazut aceasta idee minunata de a personaliza etichetele cu ajutorul firmei Label Print.

Imi imaginez ca tot la ei fac etichetele personalizate si firmele mari, ce au fabrica de productie, dar si cele mici ce au nevoie de un logo reprezentat de o eticheta autoadeziva cu firma respectiva .

Label Print au o experienta de peste 10 ani , o tipografie renumita ce pune pret pe calitate iar standardele ce se respecta datorita profesionalismului exemplar.

De acum cu siguranta daca voi avea un eveniment importnat la care doresc personalizarea produselor cu etichete personalizate voi sti exact cui sa ma adresez. La fel se va intampla si daca vreo data voi avea nevoie de stickere sau etichete pentru produsele comercializate. Sunt convinsa ca Label Print imi va face o oferta convenabila in raportul calitate- pret.

Tipografia Label Print comercializeaza stickere de doua feluri

  • stickerele decorative, ce se pot pune pe haine, sticle, obiecte, pereti, laptop-uri, skateboard-uri, etc
  • stickerele personalizate, eficiente pentru firmele ce vor sa-si maximalizeze expunearea business-ului, astfel se construieste identitatea brand-ului, eficienta promotiilor si a vanzarilor, se remarca oriunde.

Etichetele sunt de 4 feluri:

  • autoadezive – neimprimate, imprimate
  • autocolante specifice – reclosure, de pret, de securitate si durabile
  • in rola sau in coala
  • non adezive
 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *