Am sarbatorit la Dumbrava Veseliei

Daca la implinirea varstei de 1 anisor i-am tinut ziua acasa cu nasii lui, apoi la 2 ani tot acasa cu prietenii apropiati. Pentru ca am considerat ca e prea mic sa realizeze el ce se intampla. Anul acesta am ales sa-i tin ziua la un loc de joaca.

Asa ca in 12 decembrie am ales Dumbrava Veseliei ca si loc perfect pentru ziua copilasului nostru. Un loc superb cu gazde deosebite, unde ne-am simtit extraordinar de bine. Noi parintii dar mai ales copii care nu au avut timp nici sa respire, atat erau de entuziasmati de tot ceea ce-i inconjura.

Au fost 8 copilasi ce s-au jucat frumos si s-au simtit foarte bine ca intr-o lume a jucariilor. Eu am avut emotii toata ziua, imi doream sa iasa totul bine iar copii sa fie fericiti. Insa cu toate emotiile din ziua respectiva, o data intrata in Dumbrava Veseliei m-a cuprins o relaxare totala, o energie pozitiva inconjoara acel loc de joaca de-i face pe parinti sa se simta relaxati si fara ganduri iar pe copii ii calmeaza si ii face fericiti.

Mancarea pentru copii a fost delicioasa, iar eu si restul ne-am simtit foarte bine , ca “acasa”, ca si cum personalul de acolo facea parte din familie. Abea astept sa mergem la Petrecerea Craciunului pentru copii in acelasi loc deosebit.

La momentul tortului copilul a fost imbracat in rege si pus pe tron langa un brad enorm, un decor deosebit de frumos. Iar copilul meu mandru statea sus pe tron si parca ne dirija pe noi cei care ii cantam la multi ani.

Concluzia? Abea astept anul viitor sa ne intalnim cu totii in acelasi loc si la aceeasi ora pentru a sarbatori din nou ziua lui Mario.

 

 

 

 

 

 

P.S. Pentru cine doreste tot acolo se va organiza Revelionul copiilor, o idee minunata pentru parintii care nu au unde lasa copii in noaptea de Revelion. Copii acolo se pot juca, dorm si mananca.

Comments

comments

One thought on “Am sarbatorit la Dumbrava Veseliei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.