De Craciun imi doresc….. incalzire in pardoseala

Sunt atat de friguroasa incat daca as putea as lasa centrala la maxim pe timp de iarna, insa asta nu ar face bine familiei mele, in special copilului ce nu trebuie invatat cu caldura excesiva in casa, iar sotului nici macar nu-i place caldura la fel ca mie. Prefer sa nu mai pot de cald decat sa-mi fie frig.

 

              Acum stau la bloc, la apartament, 3 pereti ai apartamentului dau afara (bucatarie, sufragerie, camera), unul da pe holul blocului, deasupra avem apartament, dedesupt pivnita, ceilalti 3 pereti paraleli cu cei ce dau afara , dau in pivnita. in concluzie doar tavanul si un perete de la camera da spre alt apartament in rest totul e rece :(. Merge centrala aproape continuu, iar pe jos nu ai cum sa umbli descult sau fara papuci de casa pentru ca risti sa iti inghete picioarele, iar daca frigul te ia de la picioare, atunci iti va intra in tot corpul si cu greu mai scapi de el ( o spun din propie experienta).
             Prea multe nu poti face la un apartament de bloc, adica e foarte complicat mai ales ca zidurile sunt de beton la fel ca la mine. Sotul a izolat tot apartamentul insa tot se simte frigul, e bine doar vara cand afara e canicula si in casa e rece si racoros.
              Tocmai de aceeea visez la o casuta a mea, singura in curte, iar in casa toate conditiile la care visez, printre care se numara si incalzirea in pardoseala de la Caldura Vie Abea astept momentul cand umblu desculta prin casa si sunt calda la picioare, cand ma pot intinde pe jos si voi simti caldura din pardoseala. Daca multi dintre noi prefera caldura in pardoseala doar la baie, eu o prefer peste tot, in toata casa, pana si camara 🙂
             Am ales Caldura Vie ( SC Pipes Consult SRL) pentru ca pe langa serviciile de calitate ce le ofera , are consultanta gratuita pana la proiectare, montaj si mentenanta, o firma ce se ridica la cele mai exigente cereri cand vine vorba de incalzirea casei prin pardoseala, panouri solare, centrale termice, etc.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *