Primul an de gradinita sau primul an de boli?

Cum ne luptam inca de la inceputul gradinitei cu tot felul de virusi, a devenit epuizant in primul rand pentru Mario, care s-a si saturat de medicamente, il inteleg perfect si eu sunt la fel doar cand i le dau.
Mami iar dai medicamente, iar?

La inceput a avut doar nasul infundat si raguseala, ca mai apoi sa facem febra timp de 5-6 zile in care scadea doar o perioada de 2-3 ore datorita nurofenului. Dintr-o simpla raguseala am dat in rosu in gat ce a devenit gat cu puroi si nas pe care era imposibil de respirat. Am trecut peste asta cu doua tratamente de antibiotic (primul a fost unul gresit) si muuuulllttt aerosol. A trecut asta am facut conjunctivita care pana anul acesta nici nu am stiut ca se ia si nu are voie in colectivitate cel putin o saptamana (am mai invatat ceva). Dupa conjunctivita a urmat otita, apoi laringita. Acum tusim foarte tare :(( ieri nu am dormit de amiaz din cauza tusei. Avem din nou otita si niste blande pe care nu stiu exact de unde le-am “cules” probabil de la laptele de vaca de ieri.

De fiecare data am scos-o la capat cu mult calm si dragoaste. Aparatul de aerosoli a fost piesea cea mai de pret in combaterea bolii si pe langa medicamentele prescrise am folosit si folosim multa ridichie neagra cu miere.

Sunt sigura ca il voi face perfect sanatos in aceasta vacanta de iarna, insa deja ma apuca groaza cand ma gandesc cu ce virus va mai veni acasa dupa inceperea gradinitei.

Multa sanatate va doresc

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.