Asa imi organizez eu timpul

De obicei cand am mai multe de facut imi fac intotdeauna un plan . Nu-mi place deloc sa ma aglomerez si sa las totul pe ultima zi. Lista de cumparaturi este facuta inca de cateva zile si pe parcurs mai adaug in ea cele necesare. Intotdeauna merg la cumparaturi cu o lista facuta in prealabil

Asa se intampla si acum cand se apropie Craciunul. Am facut curat din timp si inca mai fac zilnic cate ceva, asa ca inainte cu o zi mai fac cateva retusuri. Cadourile le-am cumparat inca de saptamana trecuta si le-am ascuns bine. Maine o sa fac mare parte din cumparaturi, bineinteles ca si pe ultima suta de metri va trebui sa mergem la cumparaturi pentru ca intotdeauna mai trebuie ceva de luat.

Luni seara o sa fac foile pentru prajitura iar marti ma apuc in forta de treaba in bucatarie. Inca de dimineata pregatesc supa, salata de beof, ciupercile cu maioneza si probabil si alte mancaruri ce consider ca sunt necesare. Miercuri sarmalele inca pregatite de marti o sa le pun la fiert pentru ca imi place ca atunci cand impodobesc bradul sa miroase a sarmale in casa.

Bineinteles dupa ce pun sarmalele la foc o sa impodobim bradul si casa in straie de sarbatoare cu ornamente de Craciun. Iat pe seara voi termina cele doua prajituri pe care doresc sa le fac. Astfel zilele mele sunt organizate si stiu exact ce o sa fac fara a ma alarma si aglomera in ultimul timp. Voi cum va organizati timpul?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.