Imi doresc o gradina, casa cu gradina

Cred ca toti cei ce nu au propia casa sau stau la bloc isi doresc o casa cu gradina, oricat de mica ar fi ea, in fata casei doar pavaje EuroPav ce dau o nota atat de frumoasa casei inca de la intrare. As alege pavajele colorate si mai exact pavajele textura de culoarea rosie

      Sau o combinatie de rosu cu galben , am vazut astfel de curti la diverse case si arata foarte bine, niste culori ce pe mine ma binedispun si imi transmit o energie pozitiva.
      Am ales modelele de la Euro Pav pentru ca la ei am gasit un raport foarte bun intre calitate si pret. Pavajele sunt o alternativa mult mai eleganta decat simplu beton. Ele se pot amplasa si pe terenul care nu e perfect drept, se pun individual si se pot aranja pe placul fiecaruia. Partea buna este ca atunci cand trebuie sa schimbati vreo conducta nu mai e necesar sa spargeti tot (cum ar fi fost in cazul betonului) ci puteti foarte bine sa scoateti pavajul individual ca mai apoi la sfarsit sa le puneti la loc fara a se deteriora.
     In partea din spate a casei as pastra mult zona verde iar pentru a trece prin gradina as face o alee doar din piatra cubica, intotdeauna  mi-a placut combinatia de piatra cu zona verde, da un aer atat de elegant si frumos. Pe langa toate astea mi-ar placea sa am un loc al meu cu o fantana arteziana, o bancuta si bineintelesi nelipsiti pitici de gradina, unde n-as putea relaxa la auzul apei si mirosul florilor.
   Daca deja stiu ce-mi doresc mai trebuie sa mentionez ca Euro Pav asigura si montajul pavelelor asa ca de-o grija m-am scapat, mai am nevoie de casa si gradina :)).
      La EuroPav o sa gasiti o gama larga de produse ca pavajele/pavele, dale pavaj, borduri, rigole, coame de gard, coame de stalp, placi din piatra, piatra naturala.pitici de gradina, jardiniere, mese cu bancute, fantani, gratare de gradina, etc. E clar ca la ei iti poti amenaja toata gradina exact asa cum iti doresti.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *