Statia e a mea, happy me!

Va mai amintiti statia Philips despre care am mai scris? Cea primita in campania BuzzStore si Philips. Am testat-o , am facut review-uri reale, m-a surprins in mod placut si m-a facut sa iubesc calcatul la cote maxime.

Am fost onorata ca am putut face parte din aceasta campanie minunata, e drept ca imi doream sa ramana la mine insa ma antrenasem psihic pentru momentul in care o voi da inapoi. Bucuria a fost si mai mare cand ieri deschid casuta postala si vad un e-mail de la echipa BuzzStore in care sunt anuntata ca pot pastra statia de calcat Philips in mod gratuit.

” Draga BUZZer,
Multumim
pentru participarea si implicarea in campania Philips PerfectCare! In urma
verificarii activitatii tale din perioada campaniei ai castigat dreptul de a
pastra GRATUIT statia de calcat PhilipsPerfectCare.
Ramai alaturi
de noi! Urmeaza si alte campanii cel putin la fel de interesante!
Sarbatori
fericite,

 

BUZZStore”

Am fost foarte fericita, un Mos foarte bogat anul acesta! M-am bucurat exact ca un copil ce primeste in dar jucaria preferata.

     Intotdeauna am iubit calcatul, insa calcam doar ce era necesar insa de cand am primit de aceasta statie de calcat va pot spune ca pe langa hainele ce trebuiesc calcate, am ajuns sa calc pijamalele, hainele de casa, prosoapele de baie, prosoapele de bucatarie, lenjerie, TOT!  Tind sa cred ca m-am indragostit de ea, pentru ca de fiecare data cand spal haine abea astept sa se usuce sa le pot calca, le intorc de pe o parte pe alta sa se usuce mai repede si le verific de cateva ori pe zi sa vad cat s-au uscat :). O fi dragoste la prima vedere sau pura obsesie de calcat, asta nu stiu, insa stiu ca imi face mare placere sa o folosesc ori de cate ori e nevoie. Calca impecabil si sper sa ma tina “o viata”.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *