Ce mi-a trimis Secret Santa

Dupa cum va povesteam acum cateva zile, am facut parte din proiectul Secret Santa unde am realizat cu mare drag si un pic stangace acest pahar cu motive de Craciun. Pe care l-am trimis unei fete frumoase ( de la care inca nu am nici o confirmare de primire). Inca am emotii la cum va ajunge la destinatie, Sper ca intreg si neatins si mai ales sper ca ei sa-i placa la fel de mult ca mie.

        Eu la randul meu am primit chiar ieri cadoul de la Secret Santa ce are numele de Elena Bratu. Un cadou deosebit, la care s-a depus multa munca si a fost realizat cu mult drag. Sunt absolut deosebite, mult mai frumoase ca in poza si perfect realizate
      Un cosulet mare realizat doar din hartie, foarte interesant si unul mai micut la fel de frumos facut si bine inchegat.
      Globuletele m-au dat peste cap, sunt mai mult decat superbe si mi-as fi dorit sa am vreo 20-30 sa umplu bradutul cu ele. A fost nevoie de multa rabdare pentru a fi realizate atat de frumos. Iar prajiturica crosetata e superba si haioasa. Pentru toate astea ii multumesc Elenei :*
      Proiectul a fost unul frumos la care au luat parte oameni deosebiti ce au facut din mana lor cadouri superbe. Cu talent sau nu , toata lumea si-a dat interesul si a pus pasiune in tot ceea ce a facut iar rezultatul a fost unul wow ce a reusit sa ne aduca be buze cel mai sincer zambet.

Si nu in ultimul rand trebuie sa-i multumesc Alexandrei pentru aceasta initiativa, daca nu era ea mai mult ca sigur anul acesta nu aveam parte de un Secret Santa atat de frumos.

                                             Craciun Fericit!

Comments

comments

One thought on “Ce mi-a trimis Secret Santa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.