De ce nu mai organizez concursuri?!

De ce nu -mi mai place sa organizez concursuri? Ei  bine sa stiti ca ador sa fac cadouri si cred ca la viata mea am facut mai multe cadouri decat am primit, imi place sa citesc in ochi bucuria celui care primeste cadoul, imi place sa surprind placut pe cineva cu cel mai mic gest. (majoritatea premiilor din trecut au fost sponsorizate de mine)

Insa nu-mi place deloc sa organizez concursuri pe blog sau pagina de facebook, doar de dragul de a o face. Nu stiu cati citesc blogul meu sau la cati le place ce gasesc aici, insa stiu ca atunci cand e vorba de premii e PLIN , FULL, NEBUNIE. Cumva ma simt bagata in seama pe interes si doar atat. Tocmai acesta a fost motivul din cauza caruia nu am mai organizat nimic. Mi-ar placea sa organizez astfel de concursuri pentru oamenii care intr-adevar merita acele premii, care m-au citit macar o data si le-a placut. Nu pentru aceia care au intrat pe pagina mea de blog doar pentru concurs si atat. Nu mai spun de cei care nu respecta pasii inscrieri sau dupa terminarea concursului se reintors si dau dislike la pagina :(.

M-a batut gandul sa organizez un concurs acum in preajma Craciunului insa de fiecare data cand imi trecea asa ceva prin cap , ma opream si ma gandeam cati ar merita, cati mi-au fost aproape printr-un comentariu online, sau orice altceva pozitiv? Sunt foarte putini si foarte rar activi si atunci am renuntat.

Sunt constienta ca de dragul de a oferi cadouri chiar si premii, voi fi impinsa de la spate si voi ceda la un moment dat, sper ca atunci cel/cea care va castiga sa merite.

Va pup :*

Comments

comments

2 thoughts on “De ce nu mai organizez concursuri?!

  1. Sunt in asemtiment cu tine ….cred ca de acuma pot face altfel de concursuri, ceva mai grele pentru cei care deja ma citesc si stiu ce imi poate mintea:)

    Chiar daca nu sunt multi sau sunt sute de participanti, la unele concursuri ma doare pe mine capul pentru cel/cea care organizeaza si are de verificat.

    Cred ca de asta ma bucur ca sunt mica si nu ma vede multa lume: participa mai putini = mai putine batai de cap 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.