De la PR2 la PR0 , e chiar trist

In martie se fac 2 ani de cand am realizat acest blog. Recunosc ca nici nu stiu de ce l-am facut, ce vroiam defapt sa scriu in el. Nu stiam cum functioneaza si nici cum ar trebui sa fac diverse chestii, insa cu ajutorul lui google am reusit tot ce mi-am propus. Am inceput timid, stiam o persoana  ce avea blog si c-am atat. Pe parcurs am cunoscut zeci de bloggeri si am vazut cati aveau acet “hobby”.

De multe ori intram in pana de idei si nu stiam ce sa scriu. Alte ori scriam articole intregi si la final le stergeam de frica de nu a fi criticata prea tare sau sa fiu judecata de catre cititorii mei. Am avut momente cand vroiam sa renunt, cand credeam ca eu nu-s in stare sa am un blog, sa atrag cititori si totusi nu am renuntat.

De la un timp am inceput sa pun suflet mult mai mult, sa-mi pese despre blogul meu mai mult ca la inceput, de soarta lui. Imi doresc cititori numerosi la fel cum si-ar doi orice blogger insa probabil putini dintre voi stiu cat e de greu sa castigi acesti cititori.

Zilele trecute m-am trezit cu un mail de la google , cum ca blogul meu are link-uri neobisnuite, cu greu am gasit o explicatie pe internet pe care sa o inteleg si eu, chiar si acum sunt in ceata. Am sters link-uri mai vechi de un an de la articolele platite, banuiesc ca e bine, habar nu am. Am trimis un raport de reevaluare a blog-ului si sper sa primesc un raspuns cat mai rapid.

Tristetea mare a fost seara trecuta cand dupa scrierea unui articol am vazut ca PR-ul meu este 0 !!!!!! De la PR2 , aproape mi-a venit sa plang, atata munca degeaba. Ma simt neputincioasa si legata la maini. Mi-as dori sa stiu cu ce se mananca aceasta parte a blog-ului, ce e bine sa fac si ce nu pe el ca sa nu mai fiu taxata asa. Dar se pare ca cu greu fac rost de informatii si asta ma enerveaza la culme. Acum nu pot decat sa ma ridic din propia cenusa , sa scriu bine pentru voi, sa o iau de la 0 si sa invat. Incerc sa privesc partea buna, bine ca mai exista blog-ul si nu mi l-au sters ( daca fac si asta de fel) . Va pup si ca multumesc tuturor celora care imi cititi din cand in cand articolele.

Comments

comments

One thought on “De la PR2 la PR0 , e chiar trist

  1. Bianca, nu sunt experta, nici vorba de asa ceva, dar nici nu se poate sa fi trecut asa de repede de la 2 la 0 decat daca la toti s-ar fi intamplat asa ceva. Asadar ecista o problema care se cere rezolvata si se poate rezolva, doar ca de un specialist. Iti sugerez sa vorbesti cu cineva care stie cu ce se mananca asta si sa nu te necajesti asa tare. Sunt sigura ca se poate rezolva.

    Pe mine nu m-a interesat niciodat PR-ul, dar tot as fi trista afland asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *