Mai multe restaurante in acelasi loc

Cum ar fi daca atunci cand doriti pizza de la un restaurant sa puteti comanda inca un fel de mancare insa de la alt restaurant, toate din accelasi loc? Suna complicat si prea frumos sa fie adevarat. Dar exista aceasta posibilitate!! De curand am aflat si eu despre Food Panda, un site in parteneriat cu restaurantele din diferite orase precum Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara, etc.

De acum e mult mai usor sa comanzi mancare online avand o varietate mare de restaurante de unde poti alege. Bineinteles ca exista si aplicatia pentru telefon care e foarte usor de utilizat, eu am descarcat-o si am incercat-o . Mi-a placut foarte mult usurinta cu care o puteti accesa si utiliza dar si mai mult faptul ca poti recomanda resturante ce nu se afla in lista de restaurante. Spre exemplu restaurantul meu preferat nu era in lista , asa ca jos sub lista de restaurante am gasit o rubrica unde am completat numele restaurantului, adresa si numarul de telefon.

 

 

           Minunat! De azi nu ma mai cert cu sotul de unde se comandam mancare atunci cand dorim, sa fie pizza, sa fie mancare romaneasca sau chinezeasca?  De acum putem comanda de la mai multe restaurante insa din acelasi loc, de la Food Panda.
                                                                                       Pofta buna, zic!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *