Review tableta Philips – “praf”

In luna octombrie mai exact 6, am cumparat o tableta Philips PI3105 W2/ 58 pentru fiul meu. Am profitat de ocazie deoarece tableta era redusa de la 400 lei la 250 lei. Am crezut ca fac o afacere buna, mai ales ca nu vroiam sa dau multi bani pe o tableta ce o folosea baietelul meu.

Tableta avea un design frumos, era usoara, aparent mergea foarte bine. Era dual-core de 7 inch, multitouch,  1 GB RAM.

            In data de 4 noiembrie, pur si simplu nu mai vroia sa incarce, am schimbat vreo trei incarcatoare insa fara nici un rezultat. Nu-mi explic care ar fi fost cauza mai ales ca niciodata nu a fost bruscata sau trantita. Asa ca in data de 5 noiembrie am dus-o la magazin, a fost trimisa in service iar la o luna dupa , adica in 5 decembrie am primit alta in locul ei. Aceasta din urma a functionat o saptamana dupa care nu a mai mers touch-ul DELOC! Din nou dusa la magazin, trimisa in service. Asteptata o luna cu un rezultat dezamagitor, NU A MAI PUTUT FI REPARATA!  Astfel din 3 luni, 2 a stat in service.
            Astfel dupa multe retineri in a ne da banii inapoi si incercand sa ne arate alte si alte tablete pentru a ne convinge sa cumparam una din ele, am ramas totusi cu banii si cu buza umflata.
              Cu parere de rau spun ca mi-e si frica sa mai cumpar ceva din magazin, la fel am patit si cu telefonul cumparat nou ce in 6 luni a fost dus la reparat de 4 ori.
              Am decis sa scriu un review despre tableta pentru ca atunci cand am avut nevoie nu am prea gasit informatii despre tablete pe internet.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *