Tipuri de videochat

Subiectul de azi poate fi unul controversat pentru unii dintre noi. Insa eu sunt genul de persoana ce accepta orice om si nu-l judeca indiferent ce face. Dupa cum stim cu totii foarte multe tinere fac in ziua de azi videochat, fie de acasa sau de la un studio special amenajat.

Nu sunt in masura sa judec si tocmai de aceea nu am nimic impotriva acestui job, bineinteles ca asta nu inseamna ca eu as face asa ceva. Cum meseria de miner nu e pentru mine, la fel e si videochat-ul. Insa sunt o persoana ce imi place sa fiu informata in absolut orice materie. Asa ca tot din curiozitate am hotarat sa explorez totul despre videochat studio20 . Astfel ca am descoperit ca videochat-ul poate fi de 3 feluri si aici vreau doar sa fac un rezumat mic, asta pentru ca citisem undeva ca si comentariu ca videochat-ul non-adult este realizat de fete minore. Ei bine asta e gresit! Videochat-ul este doar pentru fete cu varsta de peste 18 ani. Exista videochat-ul non-adult care defapt inseamna ca nu ai voie sa te dezbraci, apoi e videochat-ul adult in care evident fetele se dezbraca la camera iar Studio20 din Bucuresti a avut ideea de a imbina videochat-ul non-adult cu cel adult astfel a rezultat videochat-ul glamour. 


Videochat glamour = ” o prezenta fermecatoare, romantica, sarmanta, magnetica. Motto-ul unui model videochat glamour trebuie sa fie imbracaminte, machiaj si atitudinea modeleaza aura de seductie

Ca si model glamour trebuie sa sti sa imbini toate calitatiile intr-un mod placut si bineinteles seducator. Sa fi romantica dar si sexy, sa ai o voce seducatoare, gesturi delicate, sa fii intodeauna ingrijita si imbracata adecvat. Intotdeauna sa fii pozitiva iar prin atitudinea ta sa-i faci pe “ei” sa stea cat mai mult cu tine si sa reintoarca de cate ori doresc.

Imbina placut primele doua tipuri de videochat si asta pentru ca sunt barbati ce cauta o persoana caruia sa-i spuna doar lucruri personale, cumva sa fie punctul lor de sprijin , partea lor pozitiva dar sunt si barbati ce cauta doar seductie si acea femeie sexy. Acest tip de model glamour trebuie sa stie sa le imbine perfect pe cele doua pentru a avea succes.

Comments

comments

4 thoughts on “Tipuri de videochat

  1. Desi iti sunt prezentate mai multe tipuri de videochat, important este sa reusesti ca sedintele online sa se desfasoare asa cum vrei tu, sa-ti ofere incredere si placere sa lucrezi.

  2. Mi-ar fi placut ca si alte persoane sa gandeasca ca tine. Nimeni nu trebuie sa fie judecat pentru deciziile pe care le ia, si totusi tot mai multi oameni fac asta. Suntem liberi sa facem ce ne place.

  3. Exact, videochatul este atractia privirea si interesul trezit intre doua persoane, care se rezuma in fond la comunicare si alte aspecte pe care daca doresti le faci, daca nu, nu este o problema. Plus ca intre tine si interlocutor va exista tot timpul o discutie bazata doar prin intermediul online-ului. A fi model de videochat nu este atat de “rau” cum spun anumite voci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *