Cum sa cureti vana intr-un mod miraculos

Nici nu mai stiu exact cum am aflat sau de la cine, cert e ca solutia mi s-a parut una miraculoasa. Recunosc pe aceasta cale ca sunt obsedata de clor, mai ales in baie, spal tot cu clor. Pana acum am frecat vana care e din fonta, model mai vechi, o spalam cu mult cif inmuiata in clor in prealabil, parea super curata la final. Asta pana mi-a spus cineva de DETARTRANT, nu spun de la ce firma pentru ca acest articol nu e un advertorial, insa va spun ca il gasiti in magazinele mari dar si in magazinele de cartier, e relativ ieftin si foarte eficient.

             Produsul curata foarte bine rugina din vana si vasul de toaleta (sau chiuveta), de pe faianta si produsele sanitare. Dar nu e bun doar pentru a curata rugina ci si calcarul, piatra si murdaria. Va spun din propie experienta ca dupa ce am frecat vana cu toate solutiile si puteam jura ca e imaculata, am cumparat detartrant si am pus in ea, am dat cu buretele imbibat in solutie peste toata suprafata vanii, nu va puteti imagina cum curgea murdaria de parca nici nu ai fi zis ca am spalat-o inainte, am fost foarte incantata. La final vana avea un alb imaculat ce sarea in evidenta cand intrai in baie.
            Neaparat sa folositi manusi, pentru ca produsul este puternic!!! si aerisiti incaperea in timp ce lucrati cu el. Se pune peste zona ce trebuie curatata si se lasa sa actioneze 15 minute, repetati daca e nevoie ( eu am repetat prima data pentru ca nu mi-am dat seama ca trebuie pusa uniform si se vedeau urmele unde a actionat si unde nu)
            Probabil multe dintre voi stiati deja de el, insa la fel de multe habar nu aveati de existenta lui. Tocmai de aceea am scris acest articol, pentru a va face munca mai usoara si cu rezultate spectaculoase.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.