Macar o data la copca si atat

Imi aduc aminte cu drag atunci cand eram mica si mergeam cu tata la pescuit, e drept ca nu scoteam pestele din ac insa imi placea sa pescuiesc cu drag. Mi se parea cel mai relaxant moment si ma uitam fixata la pluta cu speranta ca va “trage” pestele, parca abea asteptam acel moment atat de maret pentru mine si cu cat era pestele mai mare cu atat eram mai mandra.

Pana acum am pescuit doar in rau sau lac si nu zic ca nu mi-a placut insa desi nu imi place frigul, iarna in general, as incerca macar o data in viata pescuitul la copca doar cu Ideal Fishing . Ma si vad foarte bine imbracata pentru a fi sigura ca nu voi simti frigul si imi voi cumpara tot ceea ce e nevoie pentru pescuitul la copca. Poate veti spune ca nici nu stiu ce ar trebui sa cumpar pentru a pescui la copca, ei bine va surprind si va spun ca m-am documentat pe site-ul online Ideal Fishing unde am gasit informatiile necesare si bineinteles am gasit exact produsele necesare pescuirii la copca.

E nevoie de o lanseta speciala pentru copca, eu am ales-o pe cea de jos

                       Bineinteles daca e nevoie de o luneta pentru copca, am vazut ca sunt si mulinete pentru copca
                        Daca am ales lanseta si mulineta bineinteles e nevoie si de un fir special cu care voi pescui la copca, eu am ales un fir mai gros pentru a fi sigura ca nu mi se va rupe, cine stie poate voi prinde cel mai mare peste :))
                           Pe langa toate cele de mai sus, mai e nevoie de carlige speciale, plute, avertizoare, semnalizatoare pentru copca, nuci artificiale. Plus ca mai e nevoie de noroc pentru a prinde cat mai multi pesti intr-un timp scurt, asta pentru a nu simti frigul :). Ideal Fishing sunt dedicati pentru a oferi cele mai bune servicii, produsele pe site sunt pentru buzunarul oricaruia dintre noi iar livrarea se face in cel mai scurt timp.
                            Daca planul e deja facut, acum mai am nevoie de mult curaj in fata frigului si hainele necesare, astfel imi pot satisface macar o data aceasta dorinta. Aaaaaa si era sa uit de ceaiul fierbinte ce nu trebuie sa lipseascsa in tot acel timp iar daca nu sunteti cu masina merge mai bine vinul fierbinte.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *