Flori naturale sau flori hand made?

Nu stiu restul cum sunt, insa mie imi plac obiectele mai deosebite, mai “altfel” decat se poarta sau se obisnuieste. La fel se intampla si atunci cand vine vorba de ornamentele de la nunta, mai exact florile. Iubesc florile, insa nu iubesc deloc acele aranjamente florale banale, comune, fara pic de personalitate, ce nu transmit nimic. Mi s-a intamplat sa merg la nunti si aranjamentele florale sa nu-mi transmita absolut nici un mesaj, erau puse doar pentru ca asa trebuie ci nu pentru ca sunt importante sau pentru ca cineva le-ar fi dat prea mare interes.

Zilele trecute am vazut buchete de flori pentru mirese si aranjamente pentru  nunta expuse la Targul de Nunti de la Sibiu, absolut superbe. Cel mai  mult mi-a placut ideea de a face un buchet stil rock, nu pentru ca as fi rockerita, insa buchetul era superb si era cu totul “ALTCEVA” , deosebit.

Insa pe langa florile naturale care aranjate cu suflet si gust arata absolut minunat, imi plac la fel de mult si cele hand made, din hartie sau material. E drept ca nu oricine se incumeta sa-si aleaga astfel de  modele pentru ziua nuntii, unii pentru ca iubesc exclusiv florile naturale, altii pentru ca nu concep florile de hartie in ziua nuntii, sau pur si simplu “imi plac, dar ce zice lumea? ca nu am avut bani de unele naturale?” :)). Ei bine sa stiti ca nici cele hand made nu sunt chiar ieftine si asta pentru ca e nervoie de multe ore de munca si daruire pentru a iesi ceva frumos, materialele ce se folosesc nu sunt deloc ieftine, iar rezulatatul e unul deosebit si foarte frumos, unde mai pui ca nu oricine alege asa ceva pentru ocaziile speciale. Eu personal le-as alege :), mie chiar imi plac. As opta pentru un buchet ca cel de mai jos, cu putine modificari la culoare si accesorii, insa e unul superb si de efect.

           Pe acceasi pagina Handmade- flori si obiecte din hartie am gasit si alte modele deosebite

 

 

 

 

          Prietena mea a avut la nunta buchetul sau facut din flori de hartie plin de brose iar la domnisoarele de onoare cate un trandafir gigant facut din hartie, pe care eu l-am pastrat pana anul acesta.
                Bineinteles ca e decizia fiecaruia cand vine vorba de florile de la nunta, insa consider ca si idea hand made e geniala si nu trebuie tratata cu indiferenta.
                Pe langa aceste minunatii, Mihaela ( detinatoarea paginii dar si maestra in cele de mai sus) e capabila sa faca orice doriti, important e sa veniti cu ideea si ea o va realiza in cel mai frumos mod cu putinta.

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *