La ce desene ne uitam…

Nu stiu cati dintre oamenii mari se mai uita la desene, insa eu o fac cu mare placere alaturi de fiul meu, ne uitam adeseori toti trei la Boomerang ,  seara la Garfield ale carui seriale le stim deja pe dinafara , iar inainte de Garfield pe care pana si eu il ador , sunt de obicei desenele cu Pantera Roz si prietenii la care ne amuzam tot timpul.

Mario chiar iubeste Garfield si deja la 3 ani stie toate personajele din desen si adeseori le reproduce prin casa iar asta ma amuza de fiecare data. Daca Garfield il ureste pe Nermal si il trimite in Abu Dhabi atunci sa stiti ca si pe mine ma trimite tot acolo cand il supar sau il cert :))). De cand ne uitam la Garfield, ce a devenit un ritual inainte de culcare, Mario iubeste pizza la fel de mult ca si Garfield. Un desen la care m-as uita si singura pentru a “hrani” copilul din mine.

 

      Daca abea asteptam sa inceapa Garfield seara sa ne uitam la el, ei bine dimineata inainte de a merge la gradinita vedem inca o data reluarea 🙂 Insa nu doar Garfield este printre preferatele noastre, iubesc sa ne uitam impreuna la desene si aproape zilnic ne uitam la Tom si Jerry la care radem cu pofta, la Scooby- Doo, Micii Poznasi si “bep bep”- in limba lui Mario sunt desenele de la Looney Tunes cu Coyote si pasarea ce face beep-beep :)).

 

 

 

        Ca si concluzie, intotdeauna lasam orice program sau film la o parte pentru a ne uita impreuna la un serial de desen animat, asta pentru ca adoram sa ne uitam impreuna la televizor iar Mario e adorabil atunci cand se distreaza si interpreteaza personajele din desene animate.
         Voi la ce desene va uitati impreuna cu micutii vostrii? Noi adoram Boomerang pentru ca aici putem vedea favoritii nostri. In plus pentru copilasi mai maricei pe site-ul Boomerang pot gasi diverse jocuri haioase cu personajele din desenul favorit, jocuri pe care eu, om mare, le-am incercat deja :)).

Comments

comments

2 thoughts on “La ce desene ne uitam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *