De ce nu sarbatoresc Valentine’s Day

Ei bine nu o sa incep cu texte de genul “nu e o sarbatoare romaneasca” pentru ca nu asta ar fi motivul. Bravo lor celor care o sarbatoresc insa eu sunt de parere ca nu e nevoie de o zi speciala pentru ati dovedi iubirea fata de persoana iubita. Sunt de parere ca ziua indragostitilor ar trebui sa fie in fiecare zi, in orice zi obisnuita, mai ales atunci cand ai o relatie stabila si frumoasa bazata pe iubire, respect reciproc si incredere.

M-as enerva la culme ca sotul sa-mi vina cu flori chiar de Valentine’s Day cand in celalalte zile nu o face. Nu e cazul meu, pentru ca sotul meu stie deja asta si reuseste sa ma surprinda placut cu o simpla floare intr-o zi oarecare. Iar cina romantica as pune-o in plan intr-o zi normala , o zi la care el sa nu se astepte la asa ceva. Mi se pare mult mai frumos sa o faci din iubire , pentru ca simti sa faci asta ci nu pentru ca asa face toata lumea intr-o zi (14 februarie)

Insa ma repet, nu judec pe nimeni , fiecare face exact asa cum crede si simte insa asta e pura mea parere pe care am si justificat-o mai sus. Nu avem nevoie de o zi anume sa primim flori, sa facem cadouri, sa organizam cine romantice. Nu avem nevoie de o zi speciala pentru a ne aduce aminte de iubire si ar trebui sa o facem de fiecare data cand simtim asta fara ca “ceva” sau “cineva” sa ne impinga de la spate.

      Iubiti-va mult de tot in fiecare secunda!!!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *