Mini-vacanta in Bucuresti alaturi de WLCRENT

In sfarsit ajunsesem in Bucuresti, marele oras romanesc, pe care pana in acel moment l-am vazut decat in trecere. Autocarul a oprit in autogara si ne-am dat jos. Am decis sa mergem cu autocarul pentru ca masina in acea perioada era la reparat. Dar a fost o calatorie placuta si iata-ne ajunsi in Bucuresti. Prima noastra ingrijorare nu a fost hotelul ci modul in care o sa ne miscam in Bucuresti, pentru ca nu ne doream sa dam banii pe taxiuri dar nici sa mergem cu metroul pentru ca nu stiam care cum merge iar in taximetristi nu am deloc incredere, mai ales in Bucuresti  unde nu stim orasul.

Ne-am decis foarte repede sa inchiriem o masina si cum in trecut auzisem doar lucruri bune despre o firma de inchirieri din Bucuresti am hotarat sa inchiriem de la wlcrent , tocmai de aceea am sunat inainte pentru o rezervare, iar pentru ca nu stiam exact ce masina ne dorim am decis sa discutam la fata locului despre asta. Bineinteles ca la hotel am facut din timp rezervare, nu a fost deloc greu sa gasim un hotel ieftin pentru ca hotels.com ne-a fost de mare ajutor si a gasit exact ceea ce ne doream la un pret mic.

 

Ajunsi la sediul wlcrent, ne-a intampinat un asistent al firmei , care ne-a fost de mare ajutor in alegerea masinii perfecte pentru mica noastra vacanta in Bucuresti. Ne-a ascultat dorintele dar si pentru ce aveam nevoie de o masina in cele 4 zile. Ba mai mult ne-a recomandat si ce am putea vizita, cred ca aceste recomandari au fost un fel de bonusuri din partea lui. Intr-un final am decis impreuna cu asistentul sa inchiriem un Peugeot 307 , masina era ca noua, arata foarte bine, era curata interior-exterior, ce mai, aveam impresia ca sunt la o reprezentanta unde cumpar nu inchiriez una. Dar cel mai important a fost ca mergea foarte bine, pornea la cheie si nu am avut absolut nici o problema cu ea in cele 4 zile de mini-vacanta in capitala tarii. Asistentul firmei wlcrent a fost foarte amabil si ne-a prezentat in detaliu contractul si conditiile, am plecat de acolo foarte multumiti in noua masina.

       O data intrati in masina a inceput mica noastra aventura romaneasca, ne-am simtit extraordinar in Bucuresti, iar atunci cand ne pierdeam ( s-a intamplat de cateva ori) intotdeauna foloseam gps-ul si ieseam din impas, dar a fost frumos sa vad orasul atat ziua cat si noaptea, sa vizitam aproape tot ceea ce era de vizitat, sa mergem in mall-uri dar si in parcuri, restaurante, bulevarduri. A fost perfect!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *