Review Ruj Elf Essential

Cred ca toate femeile avem pasiunea make-up-ului si daca nu e asa , ei bine ar trebui. Cu ajutorul machiajului putem acoperi defectele tenului si defini forma fetei, a ochilor si a buzelor. Daca va doriti produse make-up bune dar si la un pret accesibil, pentru toate buzunarele. Atunci puteti apela cu incredere la Elf , un magazin online de unde eu personal am cumparat destul de des. Are o gama larga de produse make-up. Raport foarte bun calitate-pret. Tocmai de aceea mi-am dorit sa scriu acest articol, pentru a dezvalui secretul meu si altor femei.

Ultima data am comandat rujul Essential Nostalgic 7707 , un ruj nude de care m-am indragostit de cum l-am vazut si l-am aplicat prima data pe buze. Un ruj cremos, hidratant ce netezeste vizibil buzele.

 

 

 

 

 

          Recomand de altfel si primer-ul pentru ochi, iluminatorul, tusul de ochi, blush, genele false, fardul de sprancene, pensulele, solutia pentru a curata pensulele, sampon pensule si multe altele. Nu ezitati sa faceti o vizita magazinului, cu siguranta nu ve-ti regreta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.