Propria afacere incepe in noua casa

Nu cred ca exista tanar sa nu viseze la o casa, familie si mai ales o afacere. Stand asa si gandind ti se pare imposibil sa incepi sa faci ceva pentru tine, e greu sa strangi bani sa cumperi o casa, sa deschizi o afacere, sa pornesti de jos. Dar trebuie sa stim cu totii ca nu e imposibil, personal consider ca trebuie sa ai foarte multa vointa , sa faci tot posibilul ca tot ceea ce iti doresti sa ti se realizeze. Asta depinde pana la urma de cat de mult ne dorim ceva anume, cu cat iti doresti mai mult cu atat ai mai multe sanse sa ti se indeplineasca.

Azi am sa scriu in acest articol o idee geniala, se aplica tuturor celor care au experienta in domeniul financiar bancar sau celor care au lucrat intr-o institutie de brokeraj bancar. Deja imi imaginez cum va stralucesc ochii si deveniti mai curiosi. Aveti si motive , pentru ca ideea pe care vreau sa o prezint este una geniala cu investitii minime, ce cu siguranta v-ar putea scoate din impasul in care sunteti acum.

O sa pun problema si rezolvarea ei din puctul meu de vedere pentru ca imi e mai simplu. Sa presupunem ca am lucrat 5 ani intr-o companie de brokeraj. Bineinteles ca am fost platita bine, insa consider ca am tot dreptul sa-mi doresc mai mult pentru mine si  familia mea. Desi am varsta de 27 de ani, ca multi tineri din Romania, inca nu am o casa pe nume. Probabil acesta ar fi cel mai mare vis al meu dupa care ar fi propia afacere. Desi ma gandeam la un credit prin prima casa, am dat inapoi si m-am gandit ca-mi doresc mai mult , nu doar un credit pentru casa. Asa ca am inceput sa ma documentez, sursa sigura la care am ajuns a fost AVBS Credit , pe pagina lor online ( avbs.ro ) am gasit toate informatiile necesare si tot acolo am aflat cum imi voi deschide o viitoare afacere.

Primul pas a fost sa imi caut o casa pozitionata cat mai central, cu doua intrari separate, partea din fata fiind formata din doua incaperi iar partea din spate fiind casa propiu-zisa. Nu mi-a fost greu sa gasesc exact ce-mi doream si asta pentru ca in Sibiu sunt foarte multe case de vanzare, ar fi imposibil sa nu gasesti ce-ti doresti. Apoi am aplicat la un credit prin prima casa, am facut asta foarte simplu, fara batai de cap, am aplicat direct de pe telefon. Am descarcat aplicatia AVBS Credit (aplicatie disponibila pentru android, si iOS), dupa instalare am activat-o introducand codul 1234. Lucrand pana in momentul de fata cu un salar atractiv am reusit sa calculez si sa solicit creditul in functie de venitul meu. Surpriza a fost atunci cand creditul mi-a fost acceptat! De aici avea sa inceapa intreaga aventura a mea, insa aveam toata increderea ca voi reusi asa ca am decis sa aplic tot la AVBS Credit pentru o franciza. Aveam toate sansele sa fiu acceptat in echipa lor, aveam experienta, vointa si dorinta de a reusi si bineinteles ceva bani pusi deoparte pentru inceput.

calcularea creditului cu ajutorul aplicatiei

Practic nu aveam nimic de pierdut , franciza AVBS Credit e absolut gratuita! Nu aveam nevoie decat de bani pentru infiintarea firmei , salariile angajatilor, utilitati si mobilier, iar locatia era in casa deja cumparata, cumva luasem credit pentru propia casa dar si pentru sediul noii afaceri. Ca sa obtin franciza AVBS Credit a trebuit sa aplic online , dupa care am elaborat un plan de afaceri impreuna cu francizorul si am stabilit strategii de management intern. Am inteles inca de la inceput ca fiind un francizat trebuie adopt si sa respect standardele impuse pentru o buna desfasurare a activitatii de creditare.

O data intrata in echipa, am inceput activitatea de intermediere credite intre clienti si banci, munca era din ce in ce mai placuta,, datorita reclamei si a renumelui AVBS Credit franciza mea avea succes tot mai mare, rata la casa nici nu se simtea iar eu aveam o afacere de succes alaturi de AVBS Credit. In cateva luni am incheiat foarte multe contracte de credite, cele mai multe de nevoi personale si IMM-uri dar nu au fost de neglijat nici cele precum Prima Casa, Ipotecare si Refinantare,

Iata un plan de succes pe care il puteti adopta si voi, mult succes!

Acest articol a fost scris in cadrul competitiei Spring SuperBlog 2015

 

Comments

comments

14 thoughts on “Propria afacere incepe in noua casa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *